Project: Handen in één voor jeugd met Toekomst Projectleider: Ron van Aggelen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kwaliteit van leven voor ouder wordende mensen en de betrokkenheid van familie Zorg en ondersteuning voor ouder wordende mensen met een verstandelijke.
Advertisements

Topsport in Limburg Who cares?. Maatschappelijke context  1. Mondiaal  A. Recessie.  B. Oorlogsdreiging  C. Arm/rijk  D. Milieu  Nationaal  A.
Een veilig ID? Ee.
Prima Pleegzorg Op volle kracht vooruit! 12 juni 2012
Wij stellen ons graag aan u voor!
All Media are SOCIAL Eenleven zonder media, is dat mogelijk? Media spelen een belangrijke rol in ons sociale leven en zijn een primaire levensbehoefte.
Mentorproject Haarlem
Samenwerking casemanager dementie en casemanager palliatieve zorg
In samenwerking met 13 maart 2014.
Welkom e.v.a.. Energie Gilze Rijen is een initiatief van Club Klimaatneutraal Gilze- Rijen Opgericht in 2009 met als doel een beweging te starten naar.
Vraagsturing en marktwerking
Voedselpakketten voor Campina
Kansen Voor Jongeren Voorlichtingsbijeenkomst 26 maart 2012.
GIDEON op weg Dirk van Barneveld VROM July 21, 2014.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1978 Universal Songs 1/3 SAMEN IN DE NAAM VAN JEZUS (C.A.E. Groot / Arr.: Hans Lieberton)
Themabijeenkomst 1oktober 2009
Flood Information and Warning System THE RIGHT INFORMATION at the right place at the right time to take the right decisions.
Samen werken aan een gezonde regio!
Naam overlegorgaan Preventief Jeugdbeleid: Samen ontwikkelen en uitvoeren Workshop Kennis voor de Stad 6 november 2009.
Petra Boolman Marjan Hurkmans. Hoe tot stand gekomen? Regionale bijeenkomsten met mensen met NAH en bijeenkomsten met mantelzorgers Klankbordgroep.
WRM examinator bij het IBKI
Kooperaasje Fryslân “ Het sneller verduurzamen van Fryslân door het verbinden van alle duurzaamheidskennis en - initiatieven om zo samen van elkaar.
Onderwijsproject: “Natuurlijk Bewegen”. Oprichter heeft in 1999 de opleiding HBO Fysiotherapie succesvol afgerond en vervolgens jaren ervaring opgedaan.
Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige.
Leven zoals past bij God
Uit het vaktijdschrift Alert4you. Cécile Chênevert Adviseur Jeugdzorg & Opvoedhulp, Nederlands Jeugdinstituut Orthopedagoge Vakgroep ‘Zorg voor Jeugd’
Bert Kersten Gedeputeerde Provincie Limburg Over de grenzen heen.
Den Haag, 24 september 2011 Nederland - Suriname.
Informatiebijeenkomst 24 maart 2015
Ruimte voor verpleeghuizen
Faculteit Economie en Management. FEM Smart Business Center Van lerende organisaties naar lerende combinaties April 2015.
Om achtergrondafbeelding te wijzigen: -Rechtermuisklik op de achtergrond -Klik op ‘Achtergrond opmaken’ -Kies voor ‘Opvulling met afbeelding…’ -Klik op.
Zingen Vers 1 Hoor, trouwe Vader, ons gebed, zie op uw Zoon,
HOE WORD JE EEN WINNING TEAM?
Presentatie Soep en Kennis 8 oktober DE Samenwerking  Wie  Wat  Waarom  Waartoe.
Kansen voor transformatie
Ruimte voor Gelderland Gebouwd erfgoed geeft energie!
Kwaliteit en beleid Kwaliteit (eigenschap) De meest neutrale definitie van kwaliteit is: het geheel van eigenschappen van een object, waarbij een object.
Themasessie Making Sence of Change Management Web Survey Tool: Surveymonkey.com Periode: juli/aug 2010 Verstuurd aan #leden: 59 Gestarte enquetes: 30 Volledig.
Drie sociaal ondernemers die geloven in samenwerken
Heer, maak mij een instrument van uw vrede. Laat mij liefde brengen, daar waar haat is; vergeving, waar mensen elkaar pijn doen; geloof, daar waar.
Wonen Bestuursstandpunt KansPlus. Het domein van de bewoner De woning is het domein van de bewoner en niet van de zorgaanbieder Het is de plek waar de.
Bijeenkomst Cliëntenraden Ouderenzorg Regio Groningen, Twente en Arnhem 10 december 2015, 21 en 27 januari 2016 Menzis Zorgkantoor & Zorgkoepel Groningen.
2015….en dan? Informatie over werkprocessen voor aanbieders van hulp aan jeugd in de regio Zuidoost Utrecht.
Financiën en sturing Krijgt u wat u wilt met de beschikbare middelen en welke risico‘s loopt u?
Fact pack GGZ NHN_Jko1.pptx VGZ Curatieve GGZ Sep 11.
Aanpak Transitie Jeugdzorg vanuit perspectief zorginstellingen Den Helder, 27 januari 2012 Lucy Schmitz (kernbestuur BOJOZ)
{ Cliënt participatie Regio Arnhem. Gemeenten regio Arnhem: Arnhem Doesburg Duiven Lingewaard Overbetuwe Renkum Rozendaal Rheden Rijnwaarden Westervoort.
Transitiecommunicatie Dichterbij Belangrijk kenmerk: Onduidelijkheden en uitstel, veel vragen en onzekerheden. Uitdaging: Aansluiten bij de diverse doelgroepen.
Decentralisatie AWBZ Gemeentelijke aanpak. College Zorg en Welzijn (CZW) Bestuurlijk overlegplatform Zeeuwse gemeenten (13) en Provincie (sinds 2005)
JEZUS ZONDER HANDEN.
Bestuurlijke conferentie jeugdzorg Gelderland Workshop 2. Specialistische (bovenlokale) Jeugdzorg op nieuwe leest Inleiding van Mw. Van de Maat bestuurder.
SFEERIMPRESSIE TRAININGEN Wij geloven dat het echt anders kan! Wij, Mariel Koopmans en Jan Wijnand Hoek, oprichters van TrainingenLean.nl, werken dagelijks.
Buurten Over Energie (Hoe het ook anders kan) Toelichting door: Ron Josten, adviseur duurzaam bouwen Stadsregio Arnhem Nijmegen & Niels Götz, partner.
Wat is provinciale jeugdzorg? Hans Esmeijer Gedeputeerde provincie Gelderland Jeugd en Gezin I Rol van de provincie II De veranderingen.
Workshop Cliëntenbeleid Kennisbijeenkomst Jeugdzorg 24 mei 2012.
Regio Oost-Veluwe / Midden-IJssel (Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst, Zutphen) Decentralisatie jeugdzorg en het ”gedwongen” kader.
Een nieuw programma GSOLOGOLGCP Visie Lokale overheden zijn een logisch onderdeel van het Nederlandse beleid van buitenlandse handel en internationale.
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Project Onderzoek e-depot: een update Koplopersoverleg 29 juni 2016.
STMR Professionals kunnen delen van mantelzorg overnemen (respijtzorg) Kwart van de mantelzorgers is overbelast Inschakelen vrijwilligers gebeurt door.
In gesprek met de Raad Transitie Jeugdzorg Remko Iedema
Welke leerpunten nemen we mee van de eerste twee jaar?
Niet praten over maar met burgers en cliënten
Werksessie minoren pedagogiek VU
Dr. Ir. Gwendolyn Kolfschoten
Vaeshartelt - Maastricht April 2018
gaat op weg naar een rookvrije toekomst Kinderen en jongeren spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren.
gaat op weg naar een rookvrije toekomst Kinderen en jongeren spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren.
Visie (lange termijn) Beleid Bewoners
Transcript van de presentatie:

Project: Handen in één voor jeugd met Toekomst Projectleider: Ron van Aggelen

Wij zijn: Jongerenplatform Bureau Jeugdzorg Gelderland Stichting Oudernetwerk Jeugdzorg Gelderland Cliëntenraad Bureau Jeugdzorg Gelderland Wij werken samen: omdat wij het belangrijk vinden dat de samenleving borg staat voor een zo evenwichtig mogelijke, onbedreigde ontwikkelingsgang van jeugdigen in Nederland. Daar dragen wij graag aan bij, daarom zijn wij een initiatief gestart om onze ervaringen en kennis in te brengen in de transitie Jeugdzorg.

Hoe? Door onze ondersteuningsbehoeften (wat vraag) inzichtelijk te maken en deze met u delen. Onze ervaringen in de jeugdzorg toe te lichten en uw vragen te beantwoorden in een bijeenkomst bij u in de regio. Want? Als wij (bestuurders, zorgaanbieders en cliënten) elkaar begrijpen dan kunnen we de handen in één slaan voor een effectieve invulling van de toekomstige jeugdzorg.

Voor ons is een regiobijeenkomst succesvol als: er wederzijds begrip is begrip wordt vertaald naar beleid en samenwerking begrip wordt vertaald naar werkwijze en procedures Vraag aan u: Wanneer is voor u een regiobijeenkomst succesvol en welke bijdrage wilt u leveren om een duurzaam effect te stimuleren? Wij pakken ‘t samen op !

Project: Handen in één voor jeugd met toekomst Supported by Provincie Gelderland