Theresia Oudervereniging. Vergaderingen De oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar, waarbij een vertegenwoordiger van het team aanwezig is.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
MR Vlinderbos jaarverslag 2012 – Wij zijn de MR! Oudergeleding:  ………….contactpersoon Ouderraad  Hans Waldercontactpersoon Bestuur  Yolande Bakker.
Advertisements

Op de informatieavond Continurooster Welkom.
OUDERRAAD Vrije Lagere School
Ouderraad Jaarvergadering 2012
Oudercomité VBS Sint Martinus
Rol medezeggenschapsraad en activiteitencommissie; voor onze kinderen
Ouderavond 2012 Ouderavond 2012 Welkom Welkom. Doel van de avond Doel van de avond Nader kennis maken met elkaar. Nader kennis maken met elkaar. Reilen.
Oudercommissie De Terp.
5 november 2009 Inge de Leede en Siska Rasing. 1)Wat doet de ouderraad? 2) Wie zijn de leden van de ouderraad? 3) Bijeenkomsten? 4) Welke middelen hebben.
Oudervereniging SLN De oudervereniging:
Schooljaar De Oerstek. Groep 1/2 Groep 3/4/5.
WIJ DOEN MEE !. WIE ZIJN WIJ? -Een dynamische groep van enthousiaste mensen die zich, op vrijwillige basis inzetten om het leven op en om de school voor.
WELKOM Jaarvergadering ouderraad
Mogen wij ons even voorstellen?
oudercommissie Oudercommissie NHJ-V
Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke.
Oudervereniging t’Warmelinck
Oudervereniging “De boomhutters”. Wie zijn we? Ouders van kinderen op De Boomhut Vrijwilligers Met veel of weinig tijd Met veel zin om samen school te.
oudercommissie Oudercommissie NHJ-V
Ouderraad olfa Schooljaar Klasvergaderingen – September 2015.
Agenda 1.Opening 2.Introductie 3.Verslag activiteiten van het afgelopen jaar 4.Financieel verslag en begroting 2014/ Verslag kascommissie 6.Afscheid/
Ouder INFO avond JCIE & TJC 30 september 2015 vv ‘t Vliegdorp JCIE.
Agenda ALV 2015 Opening Mededelingen Financiën
Stichting vrienden van o.b.s. Wittevrouwen Wie zijn wij?  gerevitaliseerd in 2012  financieel ondersteunen bij het continu verbeteren van het leer- en.
Algemene Ledenvergadering 8 oktober Inleiding Welkom en opening door de voorzitter van de OV Ingekomen stukken en mededelingen Voorstellen Schooladviescommissie.
Ouderraad Verantwoording 2014/2015 en Begroting 2015/2016 4e Montessorischool De Pinksterbloem.
OuderRaad Informatieavond kleuters September 2015 OuderRaad
Zorgen voor een zo laag mogelijke ouderbijdrage ! Jij helpt ook mee !
Jaarvergadering Ouderraad 15-oktober-2015.
Informatieavond Flora 21 september 2015 Oudervereniging Medezeggenschapsraad.
1 Ouderraad Jaarvergadering 2014 Basisschool Gerardus Majella Cabauw.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
Jaarvergadering 7 juni schooljaar Oudervereniging katholieke basisschool St. Antonius te Schin op Geul.
Informatieavond 27 januari 2014 Welkom. Programma uur:Inloop met koffie uur:Welkom en voorstellen uur:Korte informatie over de school.
OuderVereniging Oirsbeek OVO Iedere ouder met een kind op basisschool de Sprong is automatisch lid (kostenloos)
Ouderbijdragen & bestemmingen 19 april Inhoud 1.Welke ouderbijdragen? 2.Waarom ouderbijdragen? 3.Hoeveel begroting 2011 – 2012 ? 4.Waarom voorstel.
1 Ouderraad Jaarvergadering 2013 Gerardus Majella Cabauw.
Ouderraad RKBS Willibrord. Organogram Bestuur Voorzitter (Nathalie Eberharter) Stelt samen met de secretaris de agenda op voor de vergaderingen Zit de.
OuderVereniging Oirsbeek OVO. Wat doet de oudervereniging? Organiseren buitenschoolse activiteiten Coördinatie van de groepsouders Kriebelbrigade Coördinatie.
NOTULEN Algemene Ledenvergadering Oudervereniging Montini, gehouden op 12 september 2013.
Gewenste organisatie. Bestuur Voorzitter Vacature Penningmeester Bestuurslid Clubhuis Vacature Bestuurslid tennis-technische zaken Vacature Algemeen bestuurslid.
Jaarvergadering dinsdag 25 oktober 2016 WELKOM Op de jaarvergadering van de OR.
Algemene Ledenvergadering
Welkom!! Namens de Ouderraad.
Informatieavond.
Algemene Leden vergadering 2016 Oudervereniging Athena
Cathelijne Uit den Boogaard
Namens de OR ouders/ leden van de Schothorst
OUDERRAAD.
OUDERVERENIGING DE WISSEL - SCHOOLJAAR 2015/2016
Ouderraad olfa Schooljaar
Stichting Vrienden van De Oase
Oudervereniging Andersenschool
Oudervereniging Schooljaar
Ouderraad OLVE Familia
Oudervereniging van Dijck
OR Wonderwind financieel (centjes)
WIJ STELLEN U GRAAG DE VRIENDENKRING VOOR Het bestuur van de vriendenkring is sinds dit schooljaar vernieuwd. De Vriendenkring.
Algemene Ledenvergadering
Jaarverslag Ouderraad Schooljaar
Algemene ledenvergadering Swift
Voorstel Statutenwijziging TTW Aanpassing Huishoudelijk Reglement
Afdelingsvergadering
Meld u aan als lid van de Ouder Advies Raad (OAR)
Jaarverslag Ouderraad Schooljaar
voor actieve vaders en moeders!
Programma van de avond Opening Voorstellen Doelen en kaders ouderklankbord Delen van ervaringen diverse activiteiten Wat leeft er onder de ouders? Vervangersproblematiek.
Activiteiten Commissie
WAT DOET DE OR? & WERVING Leden OR + HULPOUDERS
Invoering nieuw model vergoeding wedstrijden 2019
Transcript van de presentatie:

Theresia Oudervereniging

Vergaderingen De oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar, waarbij een vertegenwoordiger van het team aanwezig is. In oktober wordt er een algemene vergadering gehouden, waarvoor alle ouders worden uitgenodigd. Dan wordt er verantwoording afgelegd over het afgelopen jaar. De samenstelling van de oudervereniging en de verkiezing van de leden gebeuren volgens de statuten.

Leden -Annemieke Schoonen voorzitter -Miranda Jochems secretaris -Miranda Dellevoet penningmeester -Marja Clavaux lid -Marieke Berentsen lid -Sandra Loos lid -School: Saskia Raats

Vrijwillige ouderbijdrage Om festiviteiten en activiteiten op school op een leuke en goede manier te kunnen verzorgen, vraagt de OV een vrijwillige ouderbijdrage. De bijdrage is bedoeld voor bijvoorbeeld een attentie op 5 december, traktaties, de kerstmaaltijd en het huren van een sportveld. De ouderbijdrage voor het schooljaar moet nog worden vastgesteld op een bedrag van €17,50 per leerling. Deze 17, 50 is niet voldoende om alle kosten te dekken en daarom onderneemt de oudervereniging de volgende activiteiten om extra inkomsten te genereren:

Jantje Beton -1x Verkoop van loten in Moerstraten en buitengebied -1x per jaar collecte in Moerstraten en buitengebied -De helft van de opbrengst komt ten goede van Jantje Beton, de andere helft is voor school -Vorig jaar heeft dit zo’n € 325,00 opgeleverd voor onze pot. -Tijd om een keer mee te collecteren? Graag! Laat het ons even weten, vele handen maken licht werk.

Kledinginzameling - 2x per jaar kan er kleding ingeleverd worden -De OV onderhoudt contact met organisatie over de inzameldagen -Maken en uitdelen van de flyers in het dorp -Vermelding op de website van Moerstraten -Aanwezig in de middag, avond en ochtend om kleding in ontvangst te nemen. -Dit leverde vorig jaar op: € 425,00

Dorpsfeesten Jaarlijks ontvangen wij een mooie bijdrage van de Dorpsfeesten, € 275,- Als tegenprestatie: -Organiseert een aparte commissie de mini volksspelen -Bedenken we de fietstocht met spelletjes (i.s.m. Annie en Anita)

Overig -Attentie dag van de leerkracht -Organisatie Theresiadag eens in de twee jaar -Jaarlijks budget voor aanschaf speelgoed -Bijdrage voor nieuwe boeken in de boekenweek -Mede financieren van de tweejaarlijkse schoolreis. -Helpende hand bij activiteiten op vraag van de leerkrachten