‘Prettige dag!’ ‘Fijne vakantie!’ ‘Gezegende kerstdagen!’ Dat wensen wij elkaar geregeld toe. Het is eigenlijk vanzelfsprekend om te zeggen. En we rekenen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op reis langs de voorzieningen
Advertisements

Dit is mijn presentatie over scholen in: Frankrijk, Spanje, Rusland en Peru Door: Dieuwke.
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Op de afdeling verloskunde werkt een deskundig en enthousiast team van verpleegkundigen en kraamverzorgenden om u 24 uur per dag met raad en daad bij te.
De werkgroep duurzaamheid wenst u een groene kerst……..
Verslavingszorg Noord Nederland Marloes Klok
De tijd van de Kerstwensen is weer aangebroken, klik hier
Obs de Werkschuit Informatie avond Groep 1-2a en 1-2 b.
Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
Welkom bij Vrijwilliger kort voorstellen
Wees het hele jaar door dankbaar voor wat je hebt…
Hallo Ik ben Carezza!.
Levensvragen Over geluk…..
Gaat U 1 juni stemmen? Bedenk U eerst eens goed!
Wensen Van het 6de leerjaar.
Kinderarbeid.
Doelstelling Doe Een Wens Stichting: Het vervullen van de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.
De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Mam, ik heb een vraag … De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Wie zijn wij? Welkom Wie ben ik en wat is mijn functie (diegene die de presentatie geeft) Wat doen wij in dit bedrijf? Waarom geef ik deze presentatie?
School is voor iedereen Gemaakt door Manon, Marloes, Dylan, Andreas, Chloé.
Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan.
De dankdag-collecte is bestemd voor Red een Kind
Inleiding In deze diavoorstelling kan je meer lezen over de inhoud van het boek ‘Mama, mijn buik doet pijn! Kinderen met buikpijn helpen.’ Alle besproken.
Conflicten! Lastig of een kans op ontwikkeling?
Boerhaaveplein. Van wie komt de vraag om een aanpassing van het plein?  Van buurtbewoners met kinderen  Van buurtkinderen  Van schoolkinderen  Van.
Wij hebben het beste idee van Nederland
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
Lidia Laat kinderen dromen.
Het ministerie van buitenlandse zaken waarschuwt voor een ontsnapt proefdier. Het komt uit een laboratorium waar ze onderzoeken en tests doen met vroegere.
Jij, God en je kind.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Het conflict in Zuid-Sudan kostte al aan duizenden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Een hongersnood dreigt. Er is gebrek aan water, voedsel,
Leren omgaan.
Scholen in Zuid-Afrika
Het Mezennestje vzw KDV & BOKDV.  Voorschoolse opvang van 6u30 tot 9u  Naschoolse opvang van 15u30 tot 19u  Woensdagnamiddag van 12u tot 19u  Vakantie-
Stage: Basisschool de Klingerberg
Solidariteit tussen de verschillende leeftijden… 29/04/2015.
Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan.
Wat is genoeg?.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Methode-terugkomdagen in samenwerking met…. Wie wij zijn Onze locaties en werkgebied Onze trainers en expertise.
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Geestkracht Verbondenheid Gegroeid vanuit geestkracht samen met het CAW, SOMA, CAD, CGG Groei Uitbreiding naar andere organisaties toe zoals het OCMW…
Thema 3. Had ik de liefde niet - ik zou niets zijn ‘Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is.
Een lach op het gezicht van kinderen in Nederland.
DE ZEGEN VAN EVANGELISATIE Huh?? Zegen??. WELK BEELD HEEFT U?
U zult bij het zien van deze serie over foto’s misschien (nog beter) begrijpen dat de kinderen in India, maar ook de leerkrachten en de ouders van hen,
Dit is Dorcas Dorcas is een christelijke hulporganisatie die mensen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika helpt die door grote armoede,
Kwetsbare jeugd -Straatbendes, drugs, moord en geweld horen bij de orde van de dag in Guatemala -Veel jongeren komen uit gebroken, arme gezinnen en een.
KINDEREN VAN DE STRAAT Zondagsscholenactie voor kinderen in Colombia.
Presentatie ouderbijeenkomst
ik heb onderwerp gekozen omdat ik het een mooi land vindt
Speedschools in Burkina Faso
Dialoog aan tafel [logo organisatie].
De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Kerken op de bres voor vrouwen in Colombia
Kerken op de bres voor vrouwen in Colombia
Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun.
Gebed van Sint -Theresa
1 1 1.
Welkom in de wereld van het
Arline Spierenburg november 2018
? Wie zijn dat? Ik weet het niet.  Ik VRAAG het. 2, 3, 4 personen.
1 1 1.
Preek Thema: God zegent je met zijn naam - Hij is erbij Tekst:
Doelen Aan het einde van de les weten jullie:
ieder kind een gul onthaal! (2x)
Transcript van de presentatie:

‘Prettige dag!’ ‘Fijne vakantie!’ ‘Gezegende kerstdagen!’ Dat wensen wij elkaar geregeld toe. Het is eigenlijk vanzelfsprekend om te zeggen. En we rekenen erop dat onze wens uitkomt. Toch?

‘Prettige dag!’ ‘Fijne vakantie!’ ‘Gezegende kerstdagen!’ Dat wensen wij elkaar geregeld toe. Het is eigenlijk vanzelfsprekend om te zeggen. En we rekenen erop dat onze wens uitkomt. Toch?

Ik wens jou…een veilige dag. …terwijl veel kinderen in Colombia dagelijks geconfronteerd worden met onveiligheid. Ik wens jou…een leerzame schooldag. …terwijl veel kinderen in Benin nog helemaal niet naar school gaan.

Veiligheid, school, werkgelegenheid… het zijn geen vanzelfsprekendheden in de landen waar Woord en Daad werkt.

We kunnen niet alle wensen in vervulling laten gaan. Maar we kunnen wel het verschil maken in persoonlijke levens van mensen. Tienduizenden kinderen, duizenden jongeren. Omdat ze de steun ervaren van mensen in Nederland. Wat is uw wens?