Welkom in deze kerkdienst op zevende lijdenszondag.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Tabernakel. God wil wonen tussen de mensen!
Advertisements

Jezus onze Hogepriester
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
U B E N T H E I L I G...geloven, getuigen, groeien...
Nooit meer alleen Ook al gaat mijn weg door een diep Dal van duisternis heen, Uw liefde drijft de angst uit in mij. Ook al loop ik vast, overvallen Door.
GLORIE AAN GOD (Mark Williams. Ned. tekst: Jan Visser)
Geprezen zij de Heer opwekking 44
O, Heer mijn God opwekking 407
Zingen Vers 1 Hoor, onze Vader, hoor ons aan
God en ons.
Het wassen van voeten.
Welkom in deze kerkdienst
Votum en Zegengroet Zingen: Psalm 27: 2, 3 Gebed
Ik kom in uw heiligdom binnen opwekking 192
Welkom op TOV!.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
in/bij deze ochtenddienst waarin Margriet Visser
De Heer is mijn Herder Psalm 23
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: Light of the world © 2000 Kingsway's Thankyou Music / Unisong Music Publishers.
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Liturgieds. K. Harmannij Collecte: De Driekhoek Gezang158: Opwekking717: Psalm103:5 Psalm134:3, 2 Galaten5: Opwekking488: Matteüs5: Opwekking595:
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 1/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen)
Zondag 9 november 2014 morgendienst.
Leven zoals past bij God
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Welkom Kerstnachtdienst 2014.
Het hart van een mens is als een spons
Het thema is: ”In blijde verwachting”
Welkom in deze kerkdienst
Wanneer was jij voor het laatst WOEDEND – en terecht?
Zondagavond 8 maart 2015.
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Welkom in deze kerkdienst
24 mei Almachtige God - Vader, Zoon en Heilige Geest, Uw discipelen verzamelen zich over de hele wereld, om U te verheerlijken als Schepper van.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
How great is our God De pracht van onze Koning bekleed met majesteit.
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Votum = Psalm 121: 1 Zegengroet Zingen: Psalm 121: 2, 3, 4 Voorganger: ds H. Offereins te Steenwijk.
Er bloeit iets op! Kerstproject Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen. Verlos mij van mijn bange pijn! Zie, heel mijn hart staat voor U open en wil,
Protestantse Gemeente te Huissen Hartelijk Welkom in deze Kerstnachtdienst 24 december 2015 m.m.v. gospelkoor Promises o.l.v. Marieke Peters voorganger:
Welkom Thema: Kerst raakt je hart.
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Pinkstergemeente De Schuilplaats Spijkenisse, 20 december 2015
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Uniek geboortebericht.
Kerstviering Bethelschool 2013
Welkom in deze kerkdienst op eerste lijdenszondag.
Heilig Avondmaal (IV) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het.
Welkom in deze kerkdienst op tweede lijdenszondag
We lezen: Handelingen 2: Handelingen 2: Handelingen 2: 22 – 33 De preek gaat over: Handelingen 2: 17 Voorganger: Dhr. D. Heek Alle liederen.
Brengen we elkaar aan de voet van het kruis? Door licht en warmte gaat de bloem open Zo gaat ons hart ook open door het licht en de liefde van God.
Welkom in deze kerkdienst op zesde lijdenszondag.
Welkom in deze kerkdienst op Eerste Paasdag. ARK van God ARK van God.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
De koperen slang!. Heer’, wij komen vol verlangen, op Uw roepstem naar Uw dis, want door schuld met schrik bevangen zoekt ons hart vergiffenis: slechts.
Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen,
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. L Hoftijzer
Welkom bij deze jeugddienst. Thema: Zie jij het verschil
Eer aan God in den hoge en vrede op aarde aan de mensen die Hij liefleeft. Wij loven U, wij prijzen en aanbidden U, wij verheerlijken U en zeggen U dank.
Transcript van de presentatie:

Welkom in deze kerkdienst op zevende lijdenszondag

Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie U bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’, bij U wil zijn elk moment.

Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik herkennen als mijn Heer’. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig U bent zo geweldig goed voor mij!

Hemelse Heer’, U, die hoog en verheven bent, Koning vol glorie en macht, bent als een Kind naar de wereld gekomen, legde Uw heerlijkheid af.

Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik herkennen als mijn Heer’. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig U bent zo geweldig goed voor mij!

En nooit besef ik hoe U leed, de pijn die al mijn zonde deed. En nooit besef ik hoe U leed, de pijn die al mijn zonde deed.

Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik herkennen als mijn Heer’. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig U bent zo geweldig goed voor mij!

Alleen vrouwen: Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik herkennen als mijn Heer’. Alleen mannen: Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig U bent zo geweldig goed voor mij!

Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik herkennen als mijn Heer’. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig U bent zo geweldig goed voor mij!

De TENT

Zo maar te gaan, Met Gods tent die ons leidt God wil ons tonen, “‘K wil bij je wonen” Zo maar te gaan, Met Gods tent die ons leidt Hij nodigt ons in Zijn heiligheid.

Zo maar te gaan, met het bloed van het lam God wil vergeven, Schuld van ons leven. Zo maar te gaan met het bloed van het Lam brandofferaltaar toont eeuwig Gods vlam.

Zo maar te gaan, door het stoffige zand Wat een geklater, ‘t reinigend water. Zo maar te gaan door het stoffige zand Koperen Wasvat brengt reinheid tot stand.

Zo maar te gaan In het schijnsel van goud Olie laat branden Licht op de wanden Zomaar te gaan In het schijnsel van goud De gouden kandelaar schijnt tot behoud

Zo maar te gaan Met een tafel vol brood Brood dat wil tonen Bij God te wonen Zomaar te gaan met een tafel vol brood Brood van het leven redt ons van de dood

Zo maar te gaan In een geur van gebed Biddende handen Wierook moet branden Zomaar te gaan in een geur van gebed ‘t reukofferaltaar geurt Jezus die redt

Zo maar te gaan …. Zomaar te gaan ……

De TENT