Gezinsvriendelijke Handelaars in Tienen en Vissenaken Wil je snel, kwaliteitsvolle producten met dat ietsje meer, namelijk met korting op je spaarkaart.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Belangrijke nieuwe info over bier
Advertisements

Kijk op Talent Ouderbijeenkomst
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Vos en Haas Op zoek naar koek.
GOEDE BAAS.
The 6th sense.
•2005 versus 2000 •PC panel: database met huishoudens •600 vrouwen, 100 mannen, jaar •De Nederlandse digitale vrouw in kaart brengen •Uitsplitsingen.
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Een boek hoort erbij 1 Ik liep te zoeken (oweejow) naar mooie boeken (oweejow) Lees nu al dagen (oweejow) dus ik wil je wat vragen (oweejoooow)
Dmv de startersregeling wil de gemeente Utrecht de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Utrecht. In.
De hypotheekadviseurs van “Hypotheek 4 Ieder” bepalen voor iedereen de laagste hypotheek rente, en tezamen met andere kortingen resulteert dit in de goedkoopste.
Seth Godin: If its broken its broken ! Dennis de Vroet Peter van Gerwen Michel Janse.
PRODUCTDOSSIER Casanova  gemaakt door robin jans.
Een kijkje bij de nt2.
PRODUCTDOSSIER Casanova  gemaakt door robin jans.
Wijchen Gezond Café (h)eerlijke voeding 15 maart 2014.
Suriname Soraya van Lomwel.
Werkwijze groep
VOORBIJ DE GRENS tien Vlamingen met een fysieke handicap
Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing VZW Waarom streekproducten op de kaart zetten? Jo Van Caenegem 22 oktober 2007 Sint-Genesius-Rode.
Vrouw contra man.
NOORDOOST FRIESLAND. Schoon genoeg van uw WWW frustratie??
Schoolgruiten Hannie Poletiek, GGD Groningen 13 september 2010.
Spreekoefening: rollenpatronen
HERBALIFE = NETWERKMARKETINGBEDRIJF
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Opa Door Danny, Maarten, Chloë en Elke Les 3.
Bezoekje aan de bibliotheek op dinsdag 2 maart 2010 Groep 1a.
De presentatie van: Zullen we beginnen. De inleiding. Hoe hebben we het gedaan. Even tijd voor een disco. Wat hebben we daarna gedaan. We hebben een.
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
Turks gedichtje.
Luca Knegtering 3dd. Luca Knegtering 3dd Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen.
L’ ami. Welkom bij ons tweede online seizoenstijdschriftje. In dit tijdschriftje vind je allerlei nieuwtjes van ons winkeltje, zoals onze Halloweenactie.
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Actie Diamant Geef Schoolgerief een langer leven!.
ALGEMENE INFORMATIE De kinderen komen om half 9 binnen en ruimen jas en tas op. [kleine tas a.u.b.] Ouders nemen afscheid op het plein. Gymtijden: maandag.
Werkwijze groep
Toegestane uitzonderingen voor de verkoop met verlies.
O p d r ach t B. APP. 1 Deze app's heeft de menu onderaan en blijft de hele tijd bij u als u de app. opent u kan er op klikken wanneer u dan wilt. Voorwaarden:
Schade aan het milieu Laten we beginnen wie schade veroorzaakt.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Lekker en Gezond de Quiz
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
OPDRACHT B. ING BANKIEREN APP Omschrijving: Altijd en overal uw particuliere en uw zakelijke bankzaken regelen via uw mobiel of tablet. Download deze.
Powered by enquete toeristen heeg vrijdag 7 november 2014.
Aanpak heling Presentatie voor bewoners
EEN VAN DE GENOMINEERDEN IN EINDSTRIJD…. GELUK VOOR IEDEREEN.
Webshop Jul’s juwels. Verkoop Jul’s juwels is een webshop gespecialiseerd in leuke juweeltjes voor een betaalbare prijs, deze zijn bestemd voor dames.
Fietsen Hallo, dit verhaal gaat over
Artis.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
WELKOM OP DE INFORMATIE AVOND VAN GROEP 3-4. Even voorstellen Op de maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Janneke voor de klas. Op woensdag en donderdag.
Zuurstof/Groen Leefomgeving en gezondheid. Leefomgeving en groen.
Afvallen was nog nooit zo makkelijk, als met het populaire eiwit dieet! Ten gevolge van een veranderd leefpatroon is overgewicht vandaag de dag bijzonder.
Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een.
Aida Lingerie Online Aida lingerie | Hengelo | Tel: http:// Marlies Dekkers StringMarlies Dekkers String:
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Tweedehands auto’s. Auto’s zijn er in vele soorten en maten. Van groot tot klein, van spiksplinternieuw tot een oude oldtimer, van gezinswagen tot sportauto,
Blok 1, k1, groep 4. blok 1, k1, groep 4 de aap blok 1, k1, groep 4.
dief/mijn buren vorige nacht inbreken bellen (politie)
Waarom doet onze club mee aan Team:Fit
Growshop Online
3L week 17: ‘Kopen … in alle maten en gewichten’ © JL
Waarom doet onze club mee aan Team:Fit
Gezinsvriendelijke Handelaars in Tienen en Vissenaken
Achtergrond Wat hebben we geleerd uit de bevraging van de handelaars:
Gezinsvriendelijke Handelaars in Tienen en Vissenaken
Transcript van de presentatie:

Gezinsvriendelijke Handelaars in Tienen en Vissenaken Wil je snel, kwaliteitsvolle producten met dat ietsje meer, namelijk met korting op je spaarkaart van Gezinsbond, dan kan je nu al gaan shoppen bij volgende handelaars:

Biohoevewinkel Yggdrasil Vissenakenstraat 381 Bij Frank Anrijs vind je naast groenten en fruit een ruim assortiment van droge voeding en milieuvriendelijke was- en zeepproducten in bulk. 0pen op vrijdag van 14.00u tot u en op zaterdag van 10.00u. tot 13.00u.

Brouwerij Vissenaken Metselstraat 74 Bij brouwer Scheys heb je altijd prijs. Voor een flesje bier heb je steeds plezier. Want met korting op je kaart is het altijd raak! Aankoop op afspraak

Hoevewinkel In de Zon Aarschotsesteenweg 737 Bij An en Dirk Rummens-Vandepoel vind je het lekkerste rundsvlees van het originele wit-blauw ras koeien. Daarnaast ook nog ijs, kaas en streekproducten. Enkel vrijdag en zaterdag geopend.

Lingerie Charis Spiegelstraat 4 Mooie lingerie en leuke nachtkledij zowel voor mannen als vrouwen. Extra korting van 10% met je bon in het bonnenboekje

HFK Electro Kestens Huishoud-en electrotoestellen, electrische gereedschappen en tuinmachines. 2 bonnen van 10% korting in je bonnenboekje

Optiek Vanoverschelde Een nieuwe bril of zonnebril met spaarkaartkorting. Een bon van 10% korting vind je in je bonnenboekje

Standaard Boekhandel Nieuwstraat 22 Een mooi boek of Cd altijd prettig om te kopen of te krijgen Kijk in je bonnenboekje voor een bon met 10% korting

Electro Lefèvre Sliksteenvest 45 Uw specialist in Audio-Videotoestellen,Domoticon Alle grote en kleine huishoudtoestellen, inbouw en vrijstaand; IT-Telecomspecialist. Eigen plaatsingsdienst, eigen hersteldienst van alle merken Zoek de bon van 10% in je bonnenboekje

De Lekkerste kaasschotel … met korting op je spaarkaart natuurlijk

Met een extra kortingbon van in je bonnenboekje krijg je voor een koopje een fiets of toebehoren bij Interbikes

Flinke kortingen op je spaarkaart bij Brantano