Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Anonieme Gedichten Simon & Garfunkel Bridge over Trouble Water
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Sporten.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Minecraft.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Woorden en tijd.....
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Advent Week 1.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
VSO MA Bernadetteschool Oss
JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.
Mijn familie..
BONSAI Met Mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Wat maakt het leven zinvol?
Aquarellen van Marcel REYNAERT
Antwoord op vraag SOPO1-4
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
VSO Kennedy school LC 2013.
Ik zou je graag enkele dingen willen zeggen…
Kolonialisme Kolonialisme is eigenlijk een kolonie, dat is een stuk grondgebied buiten het oorspronkelijke grondgebied soms overzee. West Europese landen.
Ik ben Bob..
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Onder, boven, voor en achter
De dag uit het leven van Maria Elena
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
. Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten..
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Heb je vandaag een slechte dag?
Lied: één en één is twee Tekst en muziek: Lee Ann Vermeulen en Christian Grotenberg Uitgebracht op: Kinderen voor kinderen 28 Uitgevoerd door: Kinderen.
Een onverwacht feest Les 2
Wat ik wil…..
Hoe is dat ... ouder worden ?.
Hier komt je naam Dit ben ik Mijn lievelingsfilm.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Wie ben ik?.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
BONSAI Mijn Leven….
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
BONSAI Met mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Talent 1 Ik heb talent, ik heb talent Ja dat is algemeen bekend
‘Mixed up piles’.
De week van het IBO ‘’GELUK(T)’’ 12 OKTOBER TOT 16 OKTOBER 2015.
Dit ben ik Deze prestatie gaat over Lucas. Als je niet oplet dan gebeurd er iets wat niet leuk is.
Mijn liefst teddybeer dat ben jij, Jij maakt mij altijd blij.
De zomer komt eraan!. Hoog tijd om na te denken over wat je wil met je vakantie …
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
CARNAVAL 2016 De Sangkorreltjes. Prinses Gwenn Hallo allemaal, Ik ben Gwenn en zit in groep 8! Met alle plezier mag ik aankondigen dat ik dit jaar.
Transcript van de presentatie:

Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is

Een goede dubbel tennisster te worden met Lotte net zo als de zusjes Williams! Groetjes Iris

Ik droom er van om later … rijk te worden omdat… ik dan veel kan kopen!!!!!!en natuurlijk om gelukkig te worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lisanne  Geld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Een hele goede voetbalster te worden. En dat ik dan in het Nederlands elftal kom van de meiden! En ik hoop dat ik ook gezond en gelukkig wordt! Groetjes Quinty

Ik droom over een groot huis met 6 keukens 35 badkamer 25 slaapkamers en binnen en buiten zwembad een lift in mijn huis en 4 hectare tuin. Ik droom daar van omdat ik dat huis een keertje van binnen op tv had gezien en dat was een heel mooi huis. sander  Geld!!!!

Ik droom over veel geld heel veel geld, Dat ik lekker alles kan kopen!! Mooie auto’s, geld en naar de Olympische spelen gaan met Taekwondo. Ik zou ook een deel aan het goede doel geven. tom GELD!!

om een leuke vriendin te krijgen en dat ik best rijk word met een groot huis. Ik zou ook graag architect of chirurg willen worden. Met tennissen zou ik net zo goed als Federer willen worden

Ik droom van een mooi huis rijk worden en een hele gezonden familie en lol hebben!

Op de Olympische spelen te staan met Tae-kwon- do, rijk worden, een leuk gezinnetje en natuurlijk een mooi huis!

Samen met Iris een goede tennisster te worden net zoals de zusjes Williams. Ik droom er ook van om gelukkig te worden en leuke vrienden en vriendinnen te hebben Groetjes Lotte b.

En ik droom er ook van om zulke huizen te ontwerpen.

Ik droom ervan om later een beroemde kapster te worden. En om gelukkig en gezond te blijven. Groetjes Alysa!

Ik droom er van om het k1 in japan te winnen nick

Ik droom ervan om gelukkig, rijk en gezond te zijn. Ook droom ik er van om heel beroemd te worden ( het liefste met dansen of met zingen). Ook hoop ik dat als ik later groot ben in een groot huis woon! Veder zie ik het wel! Lotte al

Nog beter in rugby te worden dan mijn vader dus ga mijn best doen want mijn vader zit in het Nederlands team joey

Hier zie je een plattegrond van een huis !!  Ik wil graag binnenhuisarchitect worden omdat ik het een leuk beroep vind. En omdat ik het leuk vind om dingen te tekenen en inrichten. Je verdient er veel geld mee!  Hier zie je een villa met zwembad !!!  Irene’s droom.

Ik droom ervan om een gezond en gelukkig leven te hebben. En ook nog heel lang te dansen en te voetballen. En ook een hele leuke vakantie te hebben als ik naar Indonesië ga! Groetjes Jody

Ik droom er van om bij ajax te voetballen omdat ik dat een hele goeie club vindt. En dan hoop ik dat ik veel geld verdien en een mooie auto krijg!

Hoi ik ben Annelot, Mijn droombaan is: binnenhuisarchitect of Stylist. Want, het lijkt me leuk om dingen te ontwerpen en om huizen aan te kleden. En dat je dan andere mensen blij maakt. Ik wil natuurlijk wel een beroemde Binnenhuisarchitect of Stylist. Je kan je altijd lekker uitleven met het ontwerpen van dingen. Mijn favoriete merk Pip studio. Moet natuurlijk ook gebruikt worden.

Sydney’s droom Hoi ik ben Sydney en ik droom ervan om fysiotherapeute te worden. Omdat het mij een interessante baan lijkt. Sydney’s droombaan Dit is wat fysiotherapeuten doen!

Mijn droom is om goed te leren koken en net zo goed te worden als Gordon Ramsey maar zonder dat gevloek En als dat niet lukt rechercheur ik wil graag rijk worden en gezond blijven en ik wil graag een mooie Esten Martin DBS

Ik droom ervan om piloot te worden. Wand het lijkt mij een super leuke baan wand ik vind vliegen ook leuk. Als dat niet lukt wil ik stjoerd worden dat is een mannelijke stjuwades. Ik hoop dat ik door een die baan rijk word en een mooi huis heb op een prive eilanden een mooie auto heb. En altijd nog een mooi privé jet. Dave van der steen

Ik wil later net zo goed worden als Cristiano Ronaldo met voetbal! En natuurlijk Ook van die mooie vrijentrappen nemen !