U zult bij het zien van deze serie over foto’s misschien (nog beter) begrijpen dat de kinderen in India, maar ook de leerkrachten en de ouders van hen,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Stichting Dorcas Een aantal mensen hebben Dorcas opgericht. Samen willen zij de allerarmste mensen helpen. Dit doen zij door geld, maar ook spullen in.
Advertisements

Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
Geef de kinderen de wereld
Onderwijsexpeditie Kenia Kenia Het land ligt in Afrika. De hoofdstad van Kenia is Nairobi. In Kenia wonen heel veel mensen. Kenia is vooral in trek.
Wensen Van het 6de leerjaar.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Zingen Vers 1 Zo maar te gaan met een stok in je hand, zonder te weten
Werken... Hoe en Waarom Slaven, gehoorzaam uw aardse meester in alles, niet met uiterlijk vertoon om bij de mensen in de gunst te komen, maar oprecht.
Kolossenzen 3:8-9 8 Maar nu legt ook u dit alles af, namelijk toorn, woede, slechtheid, laster, en schandelijke taal uit uw mond. 9 Liegt niet tegen elkaar,
Deze power point presentatie Gaat over mij.
Londen 2010 Dynamiek ICT studiereis 13-1 t/m 15-1.
Ruimte om te leren Onderwijs in Zambia kinderen in Zambia willen naar school!
De dankdag-collecte is bestemd voor Red een Kind
Nepal!. Mijn reis: Eind februari ga ik naar Nepal Engels en knutselen lesgeven op een basisschool Wonen in een gezin daar.
Improving Mental Health by Sharing Knowledge {naam uitvoerder} Kunnen ouders iets doen aan het alcoholgebruik van hun kinderen?
U BENT GEMAAKT VOOR HET PLEZIER VAN GOD
Basisschool Klavertje Vier
DE KNIPOOG over.
Zondag 23 oktober 2011 Doop van Roos Mirjam Klein
Women for Syria Women for Syria
H O O P in kwetsbaarheid BEELDMEDITATIE mensen … ze zoeken naar hoop
Gemaakt door Aidan lobman
Welkom in deze kerkdienst
Dit is onze presentatie
P e r a s j o t B e ’h a r en B e ’H u k o t t a i Twee P e r a s j o t: B e ’h a r en B e ’H u k o t t a i.
Groep 10 Gedrags- en maatschappij wetenschappen (Isabelle Rots) 2012 – 2013 Seksuele & relationele ontwikkeling.
een impressie In de vroege ochtend komen er overvolle boten aan.
Hoe kun je de lucht bezitten? Seattle november 2014 Presentatie van Sander Claassen en Hilde Cornelissen (DT2Z)
Trans World Radio Laat het Evangelie overal horen!
Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht.
Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een lach op het gezicht van kinderen in Nederland.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Onze 10 adoptiekinderen in India CorneliaAnushaPriyadarshiniSyamala JessieKiranManojGopiAlamanda Sravani.
Info avond cluster 3/4/5/. Agenda Welkom Verdeling binnen het cluster 3/4/5 Zelfstandig werken Planbord Onze (school) Visie Organisatorische aandachtspunten.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Schoolmaatschappelijk werk. Betekenis Schoolmaatschappelijk werk biedt een goede aanvulling voor vragen die niet direct onderwijs gerelateerd zijn. Schoolmaatschappelijk.
‘Prettige dag!’ ‘Fijne vakantie!’ ‘Gezegende kerstdagen!’ Dat wensen wij elkaar geregeld toe. Het is eigenlijk vanzelfsprekend om te zeggen. En we rekenen.
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Terugkoppeling Oudercafé HUISWERK & MEERTALIGHEID.
Deze presentatie gaat over:.  Hallo,  Wij hebben een onderzoek gedaan in de wijk.  Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het gebied bij de kinderboerderij.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Aanleg groen schoolplein
Oudertevredenheidsonderzoek:
Lesverslagen Rik Santegoets groep 3
Kort doopformulier voor de kinderdoop
Presentatie.
Luisteren en begrijpen
Rijkdom Genesis 13:4-6 “Abram was heel rijk. Hij had heel veel schapen, geiten en koeien, en veel zilver en goud. Lot was met Abram meegereisd. Ook Lot.
“Geef de kinderen een wereld….” Gezongen door Dana Winner
Presentatie Stichting Steun Cité Soleil Haïti
Prentenbijbels voor China
Kunst op school Robin, Koen, Fieke.
Gods plan Met ons.
Rochelle Commandeur VS1A
Welkom Informatie presentatie groep 8 Door: Fenny & Koen.
1.
Classic Beauties 1 Hermitage Amsterdam.
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
? Wie zijn dat? Ik weet het niet.  Ik VRAAG het. 2, 3, 4 personen.
Welkom in deze kerkdienst
Een vader had een mooie droom
Opvang en zorg voor kinderen in Moldavië
De inwoners. 1. In het amazone gebied wonen er ongeveer mensen.
Transcript van de presentatie:

U zult bij het zien van deze serie over foto’s misschien (nog beter) begrijpen dat de kinderen in India, maar ook de leerkrachten en de ouders van hen, uw gebed en uw financiële steun heel hard nodig hebben. CorneliaPriyadarshiniSyamala JessieKiranManojGopiAlamanda Sravani Anusha

Een aantal plaatjes van het land India Het gebied waar de kinderen wonen

KOEIEN Heilige dieren in India

De dorpjes waar “onze kinderen” wonen En dit blijft er over van zo’n huisje na een overstroming …

Nog een paar foto’s gemaakt op de Woord en Daad school De dag wordt geopend met gebed en een paar liederen

In de klas

Etenstijd

We hopen dat u heeft genoten van deze presentatie. Bedankt voor uw aandacht! CorneliaPriyadarshiniSyamala JessieKiranManojGopiAlamanda Sravani Anusha