De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rotterdamse Nieuwe / conceptpresentatie Team 1. Concept Maak een visualisatie waar in een oogopslag te zien is wat alle verbindingen zijn. Platform Het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rotterdamse Nieuwe / conceptpresentatie Team 1. Concept Maak een visualisatie waar in een oogopslag te zien is wat alle verbindingen zijn. Platform Het."— Transcript van de presentatie:

1 Rotterdamse Nieuwe / conceptpresentatie Team 1

2 Concept Maak een visualisatie waar in een oogopslag te zien is wat alle verbindingen zijn. Platform Het concept kan web based zijn, dus een aanvulling op de huidige website. Daarnaast zijn iPad en mobiel ook concrete opties. Design Binnen het ontwerp moet veel informatie geplaatst worden. Het is dus essentieel om een stramien/menu/gestures te hebben waar veel in verwerkt kan worden. Interactie Wanneer er voor iPad of mobiel gekozen wordt moeten de applicatie makkelijk te bedienen zijn. Wanneer er voor web gekozen wordt zou er doormiddel van pijltje genavigeerd kunnen worden. Nieuwswaarde Het project heeft via de HRO en RdamseNieuwe automatisch een hoge nieuwswaarde als we een goede prestatie neerzetten. Maatschappelijke waarde Het oplossen van het doorspitten van pagina’s HTML zou hiermee opgelost moeten worden. Debriefing

3 Conceptschetsen Het begin We zijn begonnen met een brainstormsessie:

4 Het concept Het concept wat hieruit is ontstaan Uit onze brainstormsessie is een concept ontstaan. Dit hebben we gevisualiseerd in een conceptmap:

5 Wireframe Wireframes We hebben een twee wireframe gemaakt om te laten zien wat de vorm zou worden.

6 Wireframe Wireframes We hebben een twee wireframe gemaakt om te laten zien wat de vorm zou worden.

7 Realisatie Hieronder een aantal voorbeelden van een mogelijke realisatievorm.


Download ppt "Rotterdamse Nieuwe / conceptpresentatie Team 1. Concept Maak een visualisatie waar in een oogopslag te zien is wat alle verbindingen zijn. Platform Het."

Verwante presentaties


Ads door Google