De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor hun dromen en hoop voor de toekomst? Voor de groei van Gods kerk wereldwijd?

3 Met jonge christenen wereldwijd, zoals Palnal (30) uit Kameroen: “Ik wil Jezus dienen en zou graag dominee worden of iets met muziek doen.” Bid mee!

4 Voor jonge christenen zoals Palnal die verschil willen maken in hun omgeving Dat zij Gods liefde mogen verspreiden Voor de groei van Gods kerk in Kameroen en wereldwijd

5 Laat Uw Koninkrijk komen! Deel, bid en geef Bid mee en geef! Help jonge christenen wereldwijd hun geloof in God uit te stralen in hun omgeving, in woord én daad!

6


Download ppt "Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor."

Verwante presentaties


Ads door Google