De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondag 14 februari 2016 “Invocabit” eerste zondag van de veertigdagentijd Lukas 4:1-13 Jezus zwierf 40 dagen rond in de woestijn, waar hij door de duivel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondag 14 februari 2016 “Invocabit” eerste zondag van de veertigdagentijd Lukas 4:1-13 Jezus zwierf 40 dagen rond in de woestijn, waar hij door de duivel."— Transcript van de presentatie:

1 Zondag 14 februari 2016 “Invocabit” eerste zondag van de veertigdagentijd Lukas 4:1-13 Jezus zwierf 40 dagen rond in de woestijn, waar hij door de duivel op de proef werd gesteld. Toen de duivel Jezus aan al de beproevingen had onderworpen, ging hij weg.

2

3 40-dagentijd 2016 ‘Ik ga. Zet een stap naar de ander’ Een stap naar de ander zetten in deze veertigdagentijd, achter Jezus aan, die altijd uit is op verbinding en relatie met de ander, in de Naam van de Ander. Dat is geen gemakkelijke stap.

4

5 Jezus zet een stap naar de ander toe, ‘ons mensen’, en ondervindt tegenstand en beproeving. Wij doen in ons jonge leven onze eerste stappen naar de ander toe met vallen en opstaan. (De baby schoentjes.)

6 Veertig tulpen, voor iedere dag één. Voor iedere stap naar de ander toe één. We gaan niet alléén, maar met anderen. Zo kunnen we steunen op elkaar en elkaar helpen bij het verder gaan naar die ander.

7


Download ppt "Zondag 14 februari 2016 “Invocabit” eerste zondag van de veertigdagentijd Lukas 4:1-13 Jezus zwierf 40 dagen rond in de woestijn, waar hij door de duivel."

Verwante presentaties


Ads door Google