De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zonnebloem in de woestijn Vergissing of missie?. De bloem verwelkt? Waar ging de beproeving over? Waar ging de beproeving over? Gods geliefde Zoon – contact.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zonnebloem in de woestijn Vergissing of missie?. De bloem verwelkt? Waar ging de beproeving over? Waar ging de beproeving over? Gods geliefde Zoon – contact."— Transcript van de presentatie:

1 Zonnebloem in de woestijn Vergissing of missie?

2 De bloem verwelkt? Waar ging de beproeving over? Waar ging de beproeving over? Gods geliefde Zoon – contact verstoren? Gods geliefde Zoon – contact verstoren? Aanval afslaan met woord van God Aanval afslaan met woord van God Jesaja 40 “De mens is als gras, hij bloeit als een veldbloem. Het gras verdort en de bloem verwelkt wanneer de adem van de HEER erover blaast. Het gras verdort en de bloem verwelkt, maar het woord van onze God houdt altijd stand.” Jesaja 40 “De mens is als gras, hij bloeit als een veldbloem. Het gras verdort en de bloem verwelkt wanneer de adem van de HEER erover blaast. Het gras verdort en de bloem verwelkt, maar het woord van onze God houdt altijd stand.”

3 Glansrijk doorstaan Gods geliefde Zoon: nog steeds Gods geliefde Zoon: nog steeds Engelen dienen Hem Engelen dienen Hem Tussen wilde dieren Tussen wilde dieren Dreiging Dreiging Vrede: Jesaja 11 Vrede: Jesaja 11 Heil uit de woestijn Heil uit de woestijn Gods Zoon = Mensenzoon Gods Zoon = Mensenzoon

4 Steun voor zonnebloempjes Waar zijn wij in dit verhaal? Waar zijn wij in dit verhaal? Allereerst over Jezus! Hij komt met heil voor ons Allereerst over Jezus! Hij komt met heil voor ons Stokje om te steunen? Stokje om te steunen? Optrekken aan trouw en liefde van Jezus Optrekken aan trouw en liefde van Jezus Stralend in zijn licht Stralend in zijn licht


Download ppt "Zonnebloem in de woestijn Vergissing of missie?. De bloem verwelkt? Waar ging de beproeving over? Waar ging de beproeving over? Gods geliefde Zoon – contact."

Verwante presentaties


Ads door Google