De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Er waren veel oude en waardevolle auto's te zien. Er stond bij elke auto een informatiebordje. Er stond een auto van een James Bond film. Heel veel oude.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Er waren veel oude en waardevolle auto's te zien. Er stond bij elke auto een informatiebordje. Er stond een auto van een James Bond film. Heel veel oude."— Transcript van de presentatie:

1

2 Er waren veel oude en waardevolle auto's te zien. Er stond bij elke auto een informatiebordje. Er stond een auto van een James Bond film. Heel veel oude auto's van merken die nu nog steeds bestaan.

3 Dit is de: Daimler DK 400 ‘Golden Zebra’ Coupé. Deze auto komt uit 1955 De fabrikant is Daimler Het was een creatie van Lady Docker. Wij vinden de vormgeving en het kleurgebruik van de auto mooi.

4 Dit is de Duesenberg Convertible SJ LA Grand Dual Cowl Phaeton Deze auto komt uit 1935 De fabrikant is Duesenberg Wij vinden deze auto mooi, omdat hij een mooi motorblok heeft en, omdat de auto een mooie vormgeving heeft.

5 Dit is de Voisin C7 type Demi- Berline Two-door. Deze auto komt uit 1925 De fabrikant is Voisin Wij vinden deze auto lelijk, omdat hij niet meer in originele staat verkeerd en omdat hij lelijk ontworpen is.

6 Dit is de Toyota AA Deze auto komt uit 1936 De fabrikant is Toyota Wij vinden deze auto lelijk, omdat de auto verwaarloosd is en, omdat de auto geen mooie vormgeving heeft.

7 Wij raden dit museum aan, omdat je veel verschillende auto's kunt zien. Je krijgt een rondleiding door het museum met een man die veel over de auto's kan vertellen. Als je van auto's houd is het zeker een aanrader.


Download ppt "Er waren veel oude en waardevolle auto's te zien. Er stond bij elke auto een informatiebordje. Er stond een auto van een James Bond film. Heel veel oude."

Verwante presentaties


Ads door Google