De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Schoolontbijt & Antony!. Antony Kyalo Hij is nu 12 jaar Hij woont in Kenia Hij woont met zijn moeder, 1 zus, 2 broers en zijn oma in een huis(je). Hij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Schoolontbijt & Antony!. Antony Kyalo Hij is nu 12 jaar Hij woont in Kenia Hij woont met zijn moeder, 1 zus, 2 broers en zijn oma in een huis(je). Hij."— Transcript van de presentatie:

1 Schoolontbijt & Antony!

2 Antony Kyalo Hij is nu 12 jaar Hij woont in Kenia Hij woont met zijn moeder, 1 zus, 2 broers en zijn oma in een huis(je). Hij kan naar school en krijgt eten en drinken doordat we he sponsoren!

3 Kenia Hoofdstad: Nairobi Aantal inwoners: 38,8 miljoen Levensverwachting: 54,2 jaar Religie: 65% christelijk, 25% inheems

4 Pijl = Kenia. Hier woont Antony!

5 Waarom is het belangrijk dat wij Antony sponsoren? Kunnen we nog meer voor hem betekenen? Zullen we als klas ook regelmatig voor hem bidden? Kunnen we hem laten weten dat we hem niet vergeten?


Download ppt "Schoolontbijt & Antony!. Antony Kyalo Hij is nu 12 jaar Hij woont in Kenia Hij woont met zijn moeder, 1 zus, 2 broers en zijn oma in een huis(je). Hij."

Verwante presentaties


Ads door Google