De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wist u dat…… Jongeren het kiezen voor “later” niet hoog op hun prioriteitenlijst hebben staan? Jongeren sterk de behoefte hebben aan ouders die met ze.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wist u dat…… Jongeren het kiezen voor “later” niet hoog op hun prioriteitenlijst hebben staan? Jongeren sterk de behoefte hebben aan ouders die met ze."— Transcript van de presentatie:

1 Wist u dat…… Jongeren het kiezen voor “later” niet hoog op hun prioriteitenlijst hebben staan? Jongeren sterk de behoefte hebben aan ouders die met ze mee “vooruitdenken”? Het advies op school een belangrijke informatiebron is bij de profielkeuze.

2 Welke profielen ? Cultuur & Maatschappij Economie & Maatschappij Natuur & Gezondheid Natuur & Techniek

3 Welke keuzevakken? Kies keuzevakken slim! Niet alleen de profielen, maar ook de keuzevakken bepalen welke mogelijkheden er zijn.

4 Hoe wordt de keuze gemaakt? In kaart brengen van: Capaciteiten Interesses Karaktereigenschappen kwaliteiten

5 Welke informatiebronnen? www.studiekeuze123.nl www.startstuderen.nl www.youchooz.nl www.carrieretijger.nl www.scholieren.tv www.kiesjestudie.nl www.opleidingenwerk.nl

6 Afspraak maken? Dinsdag, woensdag en donderdag t.demoel@bertrand.nl


Download ppt "Wist u dat…… Jongeren het kiezen voor “later” niet hoog op hun prioriteitenlijst hebben staan? Jongeren sterk de behoefte hebben aan ouders die met ze."

Verwante presentaties


Ads door Google