De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik maak deel uit van een verloren welzijnssector En ik weiger te geloven dat inclusie over de sectoren heen kan. Ik besef dat dit misschien een shock is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik maak deel uit van een verloren welzijnssector En ik weiger te geloven dat inclusie over de sectoren heen kan. Ik besef dat dit misschien een shock is."— Transcript van de presentatie:

1 Ik maak deel uit van een verloren welzijnssector En ik weiger te geloven dat inclusie over de sectoren heen kan. Ik besef dat dit misschien een shock is maar “dat we elkaar nodig hebben” is een leugen, en “enkel wij hebben de juiste expertise.” Dus vertel ik aan de andere sectoren dat zij van minder belang zijn. Het beleid zal weten dat wij onze prioriteiten goed hebben want

2 concurrentie is veel belangrijker dan gelijkwaardig partnerschap. Ik zeg je ooit deelden we zorg en zorgen. Maar dit zal niet langer waar zijn in het toekomstig zorglandschap, het is een concurrentiële welzijnssector Experts zeggen ons binnen een aantal jaren, vieren we elk onze unieke positie. Ik weiger te erkennen dat we werken in een zorglandschap dat we zelf creëren.

3 In de toekomst Is de concurrentie de norm. Er wordt niet meer gezegd dat wij allen streven naar kwaliteitsvolle inclusieve zorg in open dialoog en met respect en erkenning voor elkanders deskundigheid. Het is vanzelfsprekend dat de welzijnssector werkt vanuit wantrouwen, angst en zonder afstemming. Het is belachelijk te denken dat intersectorale samenwerking kan. En dit alles zal zo zijn, tenzij, we de keuze maken om het om te draaien.

4 Intersectorale samenwerking kan. Het is belachelijk te denken dat de welzijnssector werkt vanuit wantrouwen, angst en zonder afstemming. Het is vanzelfsprekend dat wij allen streven naar kwaliteitsvolle inclusieve zorg in open dialoog en met respect en erkenning voor elkanders deskundigheid. Er wordt niet meer gezegd dat concurrentie de norm is.

5 In de toekomst werken we in een zorglandschap dat we zelf creëren. Ik weiger te erkennen dat we binnen een aantal jaren, elk onze unieke positie vieren. Experts zeggen ons het is een concurrentiële welzijnssector, maar dit zal niet langer waar zijn in het toekomstig zorglandschap, We deelden zorg en zorgen ooit. Ik zeg je gelijkwaardig partnerschap is veel belangrijker dan concurrentie.

6 Wij hebben onze prioriteiten goed, want het beleid zal weten dat zij van minder belang zijn. Dus vertel ik aan de andere sectoren dat: “enkel wij hebben de juiste expertise” een leugen is en we elkaar nodig hebben. Ik besef dat dit misschien een shock is maar inclusie over de sectoren heen kan. En ik weiger te geloven dat ik deel uit maak van een verloren welzijnssector.


Download ppt "Ik maak deel uit van een verloren welzijnssector En ik weiger te geloven dat inclusie over de sectoren heen kan. Ik besef dat dit misschien een shock is."

Verwante presentaties


Ads door Google