De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een bedrijf besluit om het bestuur te veranderen en kiest een nieuwe directeur-generaal. Hij is vastbeloten om veranderingen door te voeren die de onderneming.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een bedrijf besluit om het bestuur te veranderen en kiest een nieuwe directeur-generaal. Hij is vastbeloten om veranderingen door te voeren die de onderneming."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een bedrijf besluit om het bestuur te veranderen en kiest een nieuwe directeur-generaal. Hij is vastbeloten om veranderingen door te voeren die de onderneming produktiever zullen maken.

3 De eerste dag al maakt hij een inspektiewandeling doorheen het bedrijf, vergezeld van zijn belangrijkste medewerkers. Hij stelt vast dat iedereen aan het werk is, behalve een jongeman die tegen de muur geleund staat met zijn handen in zijn zakken.

4 Daar ziet de directeur-generaal zijn kans schoon om zijn werkfilosofie aan de anderen uit te leggen.

5 Hij vraagt aan de jongeman : - « Hoeveel verdien jij per maand ? » - « 600 euro mijnheer, waarom, » antwoordt de jongeman onbegrijpend.

6 De directeur-generaal stopt hem 600 euro in zijn handen en zegt hem : - « Hier is uw loon voor deze maand. Maak dat je wegkomt en zet nooit meer een voet in ons bedrijf. » De jongeman steekt het geld weg en voert de opdracht van de directeur-generaal uit.

7 De directeur-generaal, fier op zichzelf, vraagt aan een groep werkers : - « Weet iemand wat voor werk die jongeman hier deed ? »

8 « Ja mijnheer, » antwoordt iemand, « hij bracht zopas een pizza !!!! »

9


Download ppt "Een bedrijf besluit om het bestuur te veranderen en kiest een nieuwe directeur-generaal. Hij is vastbeloten om veranderingen door te voeren die de onderneming."

Verwante presentaties


Ads door Google