De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

A. Bianco “Mondo dei Sapori” -Italia in Olanda- HJ van Dasselaar adviseur.

Verwante presentaties


Presentatie over: "A. Bianco “Mondo dei Sapori” -Italia in Olanda- HJ van Dasselaar adviseur."— Transcript van de presentatie:

1

2 A. Bianco “Mondo dei Sapori” -Italia in Olanda- HJ van Dasselaar adviseur

3 Waar?

4

5

6 Hoe? passie laten zien hoe puur te koken verse groenten en kruiden verse ingrediënten, biologische richtlijnen. mama’s recepten. kwaliteit.

7 Citroenen Een kuststrook bezaaid met citroenbomen, vissers met flinke dorst en kloosters vol monniken met genoeg vrije tijd; niemand kan het met zekerheid zeggen, maar het heeft allemaal bijgedragen aan het ontstaan van deze typisch Zuid-Italiaanse citroenlikeur.

8 Olijfolie is waarschijnlijk één van de meest gezonde en natuurlijke voedingsmiddelen die er bestaat. Olijfbomen zijn niet belastend voor het milieu Ze groeien vaak op grond wat normaal gezien niet geschikt is voor andere (landbouw) doeleinden. Olijfbomen

9 Er worden geen chemische processen toegepast maar veel handwerk. (plukken, verzamelen, onderhouden) Olijfolie is op dit moment de enige oliesoort die nog echt geperst wordt, en niet verkregen wordt door verhitting of met chemische producten. Olijfolie

10 Waarom hebben we ondersteuning nodig Eigen financiering ontoereikend, waardoor investeringen uitgesteld moeten worden. Banken leven niet mee met het idee. We willen wél een impuls geven aan de omgeving, kracht halen uit de grond met haar bebouwing. Mooier maken van de omgeving door leegstand en verloedering tegen te gaan. Sterker maken van de regio door werkgelegenheid te creëren. We maken van een bijzonder product een lokaal product, hoe uniek!

11 “A sip of limoncello feels like a kiss from the sun.” “The olive tree is surely the richest gift of heaven.”

12 Vragen? When life hands you lemons…. make Limoncello!


Download ppt "A. Bianco “Mondo dei Sapori” -Italia in Olanda- HJ van Dasselaar adviseur."

Verwante presentaties


Ads door Google