De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom

2 Muziek en zangtalenten

3 Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook zet? Er is maar één die jou kent zoals je werkelijk bent, en dat is God.

4 Nachtlicht Wat zou ik zien? Een hele hoop geluk misschien, ogen die nog stralen in het duister? Of diepe pijn? Omdat het toch niet waar kan zijn dat er naar jouw hart niemand meer luistert. Hoe zie jij eruit in het nachtlicht? Hoe zie jij eruit, als er niemand kijkt? Hoe zie jij eruit in het nachtlicht als de wereld haar ogen sluit? Een lege helft, omdat het bed te groot is voor wat er van jullie over is gebleven. Of diepe rust, omdat wie je net hebt gekust de allermooiste droom is in je leven. En God ziet jou, of wat er van je over is en Hij besluit steeds weer op jou te wachten. En als je ooit besluit naar God te gaan weet dan dat Hij altijd op je staat te wachten. Hij ziet wie je bent in het nachtlicht. Hij ziet wie je bent, als er niemand kijkt. Hij ziet wie je bent in het nachtlicht, omdat Hij nooit zijn ogen voor je sluit.

5

6

7 “Wat je niet op facebook zet” Zit eens wat minder op facebook en zit wat meer met je face in HET BOEK Basisbehoeften: Veiligheid Waardering Verbondenheid maar vooral: LIEFDE Je hoeft je bij God niet beter voor te doen dan dat je bent. Hij kent je en Hij houdt van je. Je bent een geliefd kind van God!

8

9 Heer Uw licht en Uw liefde schijnen waar U bent zal de nacht verdwijnen Jezus licht van de wereld vernieuw ons levend woord ja Uw waarheid bevrijd ons schijn in mij, schijn door mij kom Jezus kom vul dit land met Uw heerlijkheid kom heilge geest stort op ons Uw vuur zend Uw rivier laat Uw heil heel de aard vervullen spreek Heer Uw woord dat het licht overwint Heer ik wil komen in Uw nabijheid uit de schaduwen in Uw heerlijkheid door het bloed mag ik U toebehoren leer mij toets mij U stem wil ik horen schijn in mij, schijn door mij


Download ppt "Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook."

Verwante presentaties


Ads door Google