De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

vrijheid Innerlijke vrijheid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "vrijheid Innerlijke vrijheid."— Transcript van de presentatie:

1 vrijheid Innerlijke vrijheid.
Een ervaringsdeskundige is waar in onzin: deskundig zijn is relatief.

2 Tijd. Harmonie vinden in mijn leven. Mijn leerschool.
Innerlijk vrij worden. Herstellen in kracht. Kracht kan zijn humor maar ook verdriet. Ik ging bijna onder. Ik dacht: “hier kom ik nooit meer uit.” Toen kwam daar mijn lach: “Ik kom er ooit weer uit”. Ik heb mezelf de eeuwigheid gegeven.

3 van de nachtmerrie naar de droomtijd
Lijdzaam lijden. Psychische kwetsbaarheid. Loskomen van lijden. De weg leren vinden in jezelf als in een doolhof. Langzaam aan bevrijden. Worden weer als één. In harmonie. Weer kunnen dromen in tijd.

4 leren zijn een ervaringsdeskundige
Lijden. Loskomen van lijden. Bevrijden. De wegen naar wijsheid, inzicht en kennis openen zich dan vanzelf door innerlijke kracht. -zoeken naar wegen en voedsel door bijv.: -een hobby -een cursus Groeien en veranderen.

5 gelukkig en ongelukkig
We leven ons leven en worden die ervaring dus rijker. En armer. Door bijv. het lijden. Armer en rijker. Je wordt er ook rijker van. Voel mij bijv. rijk als ik schrijf.

6 herstellen Agenda Inspanning en ontspanning Tijd Plaats netwerken

7 Ik kan weer gelukkig zijn met mijn beperkingen.
Innerlijke rijkdom Ik kan weer gelukkig zijn met mijn beperkingen. Gelukkig zijn is ook een ervaring. Ik ben dat gaan leren. Ik kon toch ook ongelukkig zijn? Vrijheid ervaren.  Hier en nu.

8 In silence Zijn, hier en nu. Zijn, in de eeuwigheid.
In silence Zijn, hier en nu. Zijn, in de eeuwigheid. innerlijke ruimte creëren. innerlijke wegen ervaren. Innerlijke rust ervaren.

9 Psychische kwetsbaarheid
In kracht leren balanceren: -Kwetsbare Kracht -Kwetsbaar Krachtig Jezelf nemen zoals je bent, met je beperkingen. Wij allen zijn gelijk, ongelijk en uniek.

10 kracht Weer als jong naïef open in tijd worden. Word je ouder.
Word wijs. Worden is als lopen. Herstellen doe je zelf Alleen Al één Samen Met anderen Leren leven het leven.

11 het coachen van cliënten:
Ik ben zelf cliënt geweest en dat kan erkenning geven en dienen als voorbeeld. Het kan bijv. mogelijkheden en wegen bieden, perspectief om daarvan uit een nieuw begin te creëren . Een ontmoeting, samen in gesprek, hier en nu, hoe het gaat. -Leren zien dat leren ook heel leuk kan zijn. -Naïeve openheid weer leren ervaren. -Leren om te gaan met een beperking. -Het leren budgetteren. -Leren jezelf te verzorgen. -Leren je huis te zien als innerlijk en uiterlijk als één, dat je jouw huis kan veranderen en anders kan gaan beleven. -Leren netwerken. -Leren dat het isolement van je bestaan te doorbreken is. -leren dat psychische last ook kan afnemen. Innerlijke vrijheid krijg je niet cadeau. Je moet er wel inspanning voor leveren om ontspanning te ervaren. Iemand leren zien dat je jezelf kan leren coachen in mogelijkheden en nieuwe wegen in het hier en nu.

12 kunst Het is de kunst in vrijheid te coachen jezelf
kunst Het is de kunst in vrijheid te coachen jezelf. Vrij worden van binnen. Innerlijk vrij. Creatief. Als ook gelukkig. In een creatie. En niet als alleen onheil en met beperkingen. Innerlijk vrij. Einde presentatie vragen.  


Download ppt "vrijheid Innerlijke vrijheid."

Verwante presentaties


Ads door Google