De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom. Welkom Voorburgse Rugby - Club We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom. Welkom Voorburgse Rugby - Club We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour."— Transcript van de presentatie:

1

2 Welkom

3 Voorburgse Rugby - Club
We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour Coördinator Kleding: Ronald Soonius Communicatie en PR: vervanger van Marjon, Marjolein Vacant: Penningmeester, trainers, team managers, vertrouwenspersoon, facilitair manager, intermediair naar gemeente. In aantocht VOG. Transparantie niet alleen in de financien (dat is verplicht), maar in alles. Korte lijnen, altijd aanspreekbaar. Wij zijn niet de club. Wij met jullie zijn de club! Kleine groepen is één factor. Met de huidige accomodatie en trainers seizoen 2 max 45 guppen en drie turven teams (7 + reserve per team)

4 Voorburgse Rugby - Club
We doen het anders dan anders: Rugby is a way of life Welfare bestuurslid Transparantie Get in to rugby.com Rugby Ready Kwaliteit: houdt in kleine groepen Dit seizoen: Maximaal 40 guppen 20 turven Volgend seizoen: Maximaal 45 guppen 30 turven 20 benjamins Transparantie niet alleen in de financien (dat is verplicht), maar in alles. Korte lijnen, altijd aanspreekbaar. Wij zijn niet de club. Wij met jullie zijn de club! Kleine groepen is één factor. Met de huidige accomodatie en trainers seizoen 2 max 45 guppen en drie turven teams (7 + reserve per team)

5 Missie, visie en doel Iedereen (jeugd) laten genieten op recreatief en competitief niveau van de rugby way of life. In zes jaar een Rugby club hebben staan die de Rugby toegankelijk maakt voor de jeugd in de regio Leidschendam Voorburg Het doel is om uit ieder kind eruit te halen wat erin zit. Zowel op recreatief- als op topsportniveau.

6 Rugby Rules Uit ieder kind willen we halen wat erin zit. Discipline
Respect Integriteit Kameraadschap Trots Passie en Plezier Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zullen leiden tot trots, verbondenheid en betrokkenheid bij de club. Discipline
Rugbyers zijn eigenzinnig maar weten zich gebonden aan de spelregels, voorschriften, normen en waarden binnen de sport. Toewijding is hierbij de kern. Respect
Respect voor je medespelers, je tegenstanders, de arbitrage en iedereen die bij de sport is betrokken, is in rugby van het allerhoogste belang. Integriteit
Integriteit staat voor sportiviteit, eerlijkheid, betrokken en oprecht. ‘Zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt’. Kameraadschap
Rugby verbindt mensen in hun sportbeleving en geeft hen het gevoel deel uit te maken van de mondiale rugbyfamilie. Rugby verenigt mensen in team-en clubverband over culturele, geografische, politieke of religieuze grenzen heen, en leidt tot vriendschappen voor het leven. Trots
Spelers, trainers, coaches, overige begeleiders en ouders zijn trots op het feit dat ze deel uit maken van de rugbyfamilie van de Voorburgse Rugby Club Passie en plezier
Rugbyers delen passie en enthousiasme voor hun sport. Rugby geeft plezier en daagt mensen uit het beste uit zichzelf te halen. In rugby gaat het om het tonen van karakter, om kracht en snelheid, dynamisch handelen en onverzettelijkheid. Passie en Plezier volgen uit de kernwaarden hiervoor.

7 Wat mag u van ons verwachten
Kernwaarden gelden voor iedereen (leden, ouders, bezoekers en andere betrokkenen) op en om het veld. De rol van de trainers hierin is bij de jongste jeugd van groot belang Trainers beschikken over juiste capaciteit en opleiding dragen de kernwaarden actief uit naar de kinderen dragen zorg voor een goede balans die past bij het kind gaan verantwoord om met de kinderen behandelen de kinderen en ouders met respect inzet gaat voor talent zorgen voor een transparante en duidelijke communicatie met de kinderen en ouders staan open voor feedback en suggesties van kinderen en ouders Beleid wordt om alle vrijwilligers een VOG te laten inleveren. Sportverenigingen en gemeentes stimuleren dit nav diverse voorvallen in het land.

8 Wat vragen wij van u Kernwaarden gelden voor iedereen (leden, ouders, bezoekers en andere betrokkenen) op en om het veld. De rol van de ouders hierin is bij de jongste jeugd van groot belang; Op tijd brengen en ophalen van de kinderen Bijwonen van wedstrijden en trainingen Kinderen goed aankleden, rekening houdend met veiligheid en weersomstandigheden Niet mee coachen wel toe juichen Beleid wordt om alle vrijwilligers een VOG te laten inleveren. Sportverenigingen en gemeentes stimuleren dit nav diverse voorvallen in het land.

9 Wat vragen wij van u Trainers de ruimte geven bij blessure of verdriet van een kind (emotie training) Contact onderhouden met de teammanagers en trainers zodat zij rekening kunnen houden met aandachtspunten van uw kind Hulp bij realiseren eigen locatie Betrokkenheid naar alle kinderen en de vereniging is van groot belang, samen maken we de club! Beleid wordt om alle vrijwilligers een VOG te laten inleveren. Sportverenigingen en gemeentes stimuleren dit nav diverse voorvallen in het land.

10 Trainingsopbouw Per leeftijdsgroep
Inspelend op het niveau van het kind Opbouwend programma Op basis van de Rugby Rules

11 Seizoensplanning turven
Na de herfstvakantie gaan de turven spelen! Filmpje van Namibië…

12 Jacques Burger

13 Tenue! Passen:komende week in Sport Ronald Soonius

14 Sponsoren en donateurs
Zoeken naar mogelijkheden: Croud funding Sponsoren Donateurs / vrienden van VR-C

15 Vragen?


Download ppt "Welkom. Welkom Voorburgse Rugby - Club We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour."

Verwante presentaties


Ads door Google