De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Voorburgse Rugby - Club 3 We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour Coördinator.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Voorburgse Rugby - Club 3 We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour Coördinator."— Transcript van de presentatie:

1

2 Welkom

3 Voorburgse Rugby - Club 3 We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour Coördinator Kleding: Ronald Soonius Communicatie en PR: vervanger van Marjon, Marjolein Vacant: Penningmeester, trainers, team managers, vertrouwenspersoon, facilitair manager, intermediair naar gemeente. In aantocht VOG.

4 Voorburgse Rugby - Club 4 We doen het anders dan anders: Rugby is a way of life Welfare bestuurslid Transparantie Get in to rugby.com Rugby Ready Kwaliteit: houdt in kleine groepen Dit seizoen: Maximaal 40 guppen 20 turven Volgend seizoen: Maximaal 45 guppen 30 turven 20 benjamins

5 Missie, visie en doel Iedereen (jeugd) laten genieten op recreatief en competitief niveau van de rugby way of life. In zes jaar een Rugby club hebben staan die de Rugby toegankelijk maakt voor de jeugd in de regio Leidschendam Voorburg Het doel is om uit ieder kind eruit te halen wat erin zit. Zowel op recreatief- als op topsportniveau.

6 Rugby Rules Uit ieder kind willen we halen wat erin zit. Discipline Respect Integriteit Kameraadschap Trots Passie en Plezier Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zullen leiden tot trots, verbondenheid en betrokkenheid bij de club.

7 Wat mag u van ons verwachten Kernwaarden gelden voor iedereen (leden, ouders, bezoekers en andere betrokkenen) op en om het veld. De rol van de trainers hierin is bij de jongste jeugd van groot belang Trainers beschikken over juiste capaciteit en opleiding dragen de kernwaarden actief uit naar de kinderen dragen zorg voor een goede balans die past bij het kind gaan verantwoord om met de kinderen behandelen de kinderen en ouders met respect inzet gaat voor talent zorgen voor een transparante en duidelijke communicatie met de kinderen en ouders staan open voor feedback en suggesties van kinderen en ouders

8 Wat vragen wij van u Kernwaarden gelden voor iedereen (leden, ouders, bezoekers en andere betrokkenen) op en om het veld. De rol van de ouders hierin is bij de jongste jeugd van groot belang; Op tijd brengen en ophalen van de kinderen Bijwonen van wedstrijden en trainingen Kinderen goed aankleden, rekening houdend met veiligheid en weersomstandigheden Niet mee coachen wel toe juichen

9 Wat vragen wij van u Trainers de ruimte geven bij blessure of verdriet van een kind (emotie training) Contact onderhouden met de teammanagers en trainers zodat zij rekening kunnen houden met aandachtspunten van uw kind Hulp bij realiseren eigen locatie Betrokkenheid naar alle kinderen en de vereniging is van groot belang, samen maken we de club!

10 Trainingsopbouw Per leeftijdsgroep Inspelend op het niveau van het kind Opbouwend programma Op basis van de Rugby Rules

11 Seizoensplanning turven Na de herfstvakantie gaan de turven spelen! Filmpje van Namibië… Filmpje van Namibië…

12 Jacques Burger

13 Tenue! Passen:komende week in Sport 2000. Ronald Soonius

14 Sponsoren en donateurs Zoeken naar mogelijkheden: 1.Croud funding 2.Sponsoren 3.Donateurs / vrienden van VR-C

15 Vragen?


Download ppt "Welkom Voorburgse Rugby - Club 3 We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour Coördinator."

Verwante presentaties


Ads door Google