De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

25-3-2013 NAS IN 013. WIE IS NAS? Nas (Nasir Jones) staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als één van de beste.

Verwante presentaties


Presentatie over: "25-3-2013 NAS IN 013. WIE IS NAS? Nas (Nasir Jones) staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als één van de beste."— Transcript van de presentatie:

1 25-3-2013 NAS IN 013

2 WIE IS NAS? Nas (Nasir Jones) staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als één van de beste en origineelste rappers. Zijn bekendste nummers hier in Nederland zijn: ‘If I ruled the world’ It’s gonna be alright’

3 SUCCESFACTOREN Ten eerste denk ik natuurlijk aan de Internationale allure die Nas met zich meebrengt. Niet iedere dag komt er een wereldberoemde rapper naar Nederland. 013 zelf als poppodia is ook succesfactor. 013 heeft een goede reputatie. Het was een geweldige show. Veel spektakel en interactie van het publiek maakte de show tot een spetterend einde. Ten slotte was de techniek ook erg goed.


Download ppt "25-3-2013 NAS IN 013. WIE IS NAS? Nas (Nasir Jones) staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als één van de beste."

Verwante presentaties


Ads door Google