De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mart Smeets Op zoek naar zijn succesfactor(s). Mart Smeets Bekend van radio en televisie Voornamelijk sportverslaggeving en presentatie Ook bekend om.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mart Smeets Op zoek naar zijn succesfactor(s). Mart Smeets Bekend van radio en televisie Voornamelijk sportverslaggeving en presentatie Ook bekend om."— Transcript van de presentatie:

1 Mart Smeets Op zoek naar zijn succesfactor(s)

2 Mart Smeets Bekend van radio en televisie Voornamelijk sportverslaggeving en presentatie Ook bekend om zijn muzikale kennis (Radio 2) Alom geprezen als: Baas Bazige truien drager Taaltovenaar Baas Either you love him or you hate him

3 Fontys Denk Groter debat Op 25 maart op Stappegoor te Tilburg Half gestandaardiseerd interview met vragen over sport, muziek en persoonlijke kwesties Het publiek participeerde goed in het debat. Er kwamen vragen over doping in de wielersport, over zijn verleden en zijn loopbaan, over muziek en nog veel meer. Wat opvalt: Mart geeft bijna overal een antwoord op zonder moeite Hij durft tijd te nemen om na te denken Durft toe te geven dat hij fouten heeft gemaakt Hij hoort zichzelf graag praten en lijkt zichzelf ook erg wijs te vinden. Maar op het moment dat dit vervelend lijkt te gaan worden kent hij ook zijn grenzen.

4 Succesfactoren Uit de vorige slide blijken een aantal belangrijke aspecten mee te tellen voor zijn succes. Wat voorop staat is dat hij gewoon erg veel ervaring heeft en kennis, hij weet dus waar hij over praat. Hij heeft veel charisma en kan goed praten. Hij is erg open over wat hij wel en niet wil vertellen. Hij kent zijn grenzen. Wat voorop blijft staan voor mij is zijn ervaring en de daarmee verworven kennis.


Download ppt "Mart Smeets Op zoek naar zijn succesfactor(s). Mart Smeets Bekend van radio en televisie Voornamelijk sportverslaggeving en presentatie Ook bekend om."

Verwante presentaties


Ads door Google