De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een avond en een nacht stilstaan bij vervolgde christenen De verhalen uit de Vervolgde Kerk zijn vaak schrijnend, maar ze bevatten ook een inspirerende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een avond en een nacht stilstaan bij vervolgde christenen De verhalen uit de Vervolgde Kerk zijn vaak schrijnend, maar ze bevatten ook een inspirerende."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een avond en een nacht stilstaan bij vervolgde christenen De verhalen uit de Vervolgde Kerk zijn vaak schrijnend, maar ze bevatten ook een inspirerende boodschap. Over volharding in geloof, moed en de kracht van gebed.

3 Een spreker van Open Doors vertelt over christenvervolging onder meer aan de hand van eigen ontmoetingen met vervolgde christenen. Op vrijdagavond 5 juni vanaf 19 uur tot 21 uur zal deze spreker eerst spreken voor kinderen van 10 - 13 jaar. Hij zal vertellen over de levens van kinderen uit de Vervolgde Kerk. Er zal ook gelegenheid zijn voor kinderen om jeugdboeken en andere spullen van Open Doors te kopen. Kinderen

4 Vanaf 22 uur zal deze spreker de Nacht van Gebed openen. Deze Nacht van Gebed zal doorgaan tot de volgende ochtend 6 uur. U bent niet verplicht om de hele nacht te blijven. Ook gedurende de nacht kunt u besluiten te komen. De bijeenkomst voor eerst kinderen en daarna voor volwassenen wordt gehouden in de Sjaloomkerk, Hessenweg 57 te Hardenberg (Heemse). U en jij zijn van harte uitgenodigd om bij deze avond en nacht aanwezig te zijn. Contactpersoon: Jannita Polman. Tel 0529-45 55 16 Volwassenen


Download ppt "Een avond en een nacht stilstaan bij vervolgde christenen De verhalen uit de Vervolgde Kerk zijn vaak schrijnend, maar ze bevatten ook een inspirerende."

Verwante presentaties


Ads door Google