De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe werkt een tracker eigenlijk ? In de ruimte zijn 24 GPS satellieten die in een baan om de aarde draaien op een hoogte van 20 km. Deze satellieten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe werkt een tracker eigenlijk ? In de ruimte zijn 24 GPS satellieten die in een baan om de aarde draaien op een hoogte van 20 km. Deze satellieten."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Hoe werkt een tracker eigenlijk ? In de ruimte zijn 24 GPS satellieten die in een baan om de aarde draaien op een hoogte van 20 km. Deze satellieten staan het toe dat iedereen met een GPS ontvanger precies kan bepalen waar hij of zij staat, gebaseerd op geografische lengte, breedte en hoogte, waar dan ook op aarde. De GPS Tracker heeft een GPS en een GSM chip. De GPS chip in de tracker ontvangt een radio signaal van de GPS satelliet en wanneer het verbinding heeft met minimaal 3 satellieten dan kan het een locatie bepalen, wanneer er verbinding is met meer dan 3 satellieten dan wordt de locatie preciezer weergegeven. De GSM chip die in de tracker zit stuurt deze data(locaties) door naar een server en plaatst het op een kaart. Op deze kaart kunt u precies zien waar de GPS tracker zich bevindt. Wanneer u een GPS tracker koopt dan krijgt u van ons een unieke gebruikersnaam en wachtwoord en daarmee kunt u inloggen op ons platform. GPS TRACKING uw te beveiligen object GPS SATELLIETEN Telefonie operator I2TRACK DATA SERVERS I2TRACK SOFTWARE De unit in uw boot vangt het Signaal op van de GPS satellieten En stuurt deze positie over de GPRS verbinding of per sms door naar de I2track servers De i2track servers zetten deze locaties Om in gebruiksvriendelijke software Voor de computer, de tablet of de Smartphone SATELLIET TRACKING (immarsat) Een GSM/GPRS verbinding werkt slechts tot ongeveer 20 km uit de kust. Op volle zee is dus geen verbinding mogelijk met de servers. Daarom biedt i2track ook een Pure satelliet tracker aan die werkt over de servers van Immarsat. Hierdoor is er wereldwijd verbinding tussen uw tracker En de software die u nodig hebt om uw Boot te kunnen volgen.

4 PROTECT YOUR BOAT ! - THE FUTURE IS NOW I2T – GPRS – CENTRALE UNIT CONTROLE LUIKEN MAGNETISCHE CONTACTEN OPSTARTEN VERWARMING VOORKOM DIT …. EXACTE POSITIE CONTROLE WALSTROOM CONTROLE SERVICE BATTERIJEN CONTROLE BILGE POMP ROOK & GAS DETECTIE PIR & CAMERA BEWAKING FUEL SENSOR OBJECT BEVEILIGING RF LINKS (BAP) GAS SENSOREN DRAADLOZE VERBINDINGEN

5 DIT HAD U KUNNEN VOORKOMEN …. CONTROLE VAN DE BILGE POMP ANCHOR WATCH CONTROLE & AFSTANDSBEDIENING VAN DE VERWARMING

6 DIT HAD U KUNNEN VOORKOMEN …. DIEFSTAL VAN ZODIAC, BUITENBOORD MOTOR, ALLE KOSTBARE VOORWERPEN BRAND en/of ROOKSCHADE, GAS EXPLOSIE… SCHADE AAN FENDERS EN ANDER MARITIEM MATERIAAL

7 PROFESSIONELE WEB APPLICATIE & APP (Android en iOS) COMPLETE SOFTWARE VOOR UW IPAD, TABLET of SMARTPHONE. FUNCTIES VOOR CONTROLE & AFSTANDSBEDIENING DASHBOARD MET OVERZICHTELIJKE GRAFIEKEN en RAPPORTEN WEBAPPLICATIE MET ONGEZIENE MOGELIJKHEDEN. EENVOUDIG TE BEDIENEN.

8 BETROUWBARE HARDWARE, DEGELIJKE PARTNERS

9 AANWEZIG OP BEURZEN & EVENTS DATA BEURZEN & EVENTS WaterRant 25-26-27 september 2015 Int. Bootshow Nieuwpoort 23-25 oktober 2015 Boot DUSSELDORF 23-31 januari 2016 Belgian Boat Show 13-15/19-21 februari 2016 Open Scheepvaartdagen 18-20 maart 2016 PARIS – DAKAR 2016 April 2016 Tall Ship Races 7-10 juni 2016

10 VOEG U BIJ ONZE SYMPATHISANTEN, SPONSORS & KLANTEN

11 Wenst u een behouden vaart !

12 PROTECT YOUR PRIVATE LIFE I2track vindt ALLES terug Waar ook ter wereld ! OUDERE MENSEN KINDEREN HUISDIEREN AUTO BROMFIETS & SCOOTER SEGWAYAANHANGWAGEN CARAVAN CAMPER MOTORMINDER VALIDEN Na alarm, kan de politie worden Ingeschakeld !


Download ppt "Hoe werkt een tracker eigenlijk ? In de ruimte zijn 24 GPS satellieten die in een baan om de aarde draaien op een hoogte van 20 km. Deze satellieten."

Verwante presentaties


Ads door Google