De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

AUROLEX MONITORING SYSTEEM. Biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd zeven sensoren te meten en te bekijken vanaf een willekeurige computer met internet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "AUROLEX MONITORING SYSTEEM. Biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd zeven sensoren te meten en te bekijken vanaf een willekeurige computer met internet."— Transcript van de presentatie:

1 AUROLEX MONITORING SYSTEEM

2 Biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd zeven sensoren te meten en te bekijken vanaf een willekeurige computer met internet verbinding.

3 Enkele voorbeelden zijn: geluid (standaard) trillingen lichtsterkte luchtverontreiniging GPS positie windsnelheid-en richting temperatuur (standaard) luchtvochtigheid (standaard)

4 De resultaten van de meting gaan via de Aurolex Monitoring Systeem naar de Data Aquisition Server en tot slot naar uw computer

5 In één oogopslag al uw meetlocaties, met één klik van de muis is uw data beschikbaar.

6 Voor elke grootheid kan (via het internet) een alarmwaarde worden ingesteld. Het Aurolex Monitoring Systeem bewaakt dan zichzelf en zendt een email of SMS zodra een drempelwaarde wordt overschreden.

7 Rapportages worden ook automatisch gegenereerd door het Aurolex Monitoring Systeem en kunnen worden geplot op kaarten of foto’s en automatisch worden verstuurd via email.

8 Plug & Play


Download ppt "AUROLEX MONITORING SYSTEEM. Biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd zeven sensoren te meten en te bekijken vanaf een willekeurige computer met internet."

Verwante presentaties


Ads door Google