De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waarom Gewoon Sport? Voor mensen met een beperking.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waarom Gewoon Sport? Voor mensen met een beperking."— Transcript van de presentatie:

1 Waarom Gewoon Sport? Voor mensen met een beperking

2 Om sporters met een beperking te begeleiden zoeken we een fysiotherapeuten op vrijwillige basis. In overleg met onze drie fysio’s wordt een rooster gemaakt. Het sporten wordt elke zaterdag gehouden in de sportzaal van AGILITAS te Bunschoten-Spakenburg. Voor meer informatie kunt u contact openemen met onze Fysiotherapeut mw. Anne-Marie v. Dijk 0615520980. We hopen dat U wat hulp wilt verlenen om mensen met een beperking te helpen!

3 Bij deze sporters met een beperking die onder controle staan van fysiotherapeuten staat lichamelijke oefening voorop maar de onderlinge banden zijn ook belangrijk. Er wordt voor het sporten gezellig onder een kopje koffie/thee gezet in de gezellige sportkantine van AGILITAS te Bunschoten. Wij nodigen U van “harte” uit om eens bij ons te komen kijken. Ons adres is; Bikkersweg 74, 3752 WV Bunschoten Bij deze sporters met een beperking die onder controle staan van fysiotherapeuten staat lichamelijke oefening voorop maar de onderlinge banden zijn ook belangrijk. Er wordt voor het sporten gezellig onder een kopje koffie/thee gezet in de gezellige sportkantine van AGILITAS te Bunschoten. Wij nodigen U van “harte” uit om eens bij ons te komen kijken. Ons adres is; Bikkersweg 74, 3752 WV Bunschoten WIJ HEBBEN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN HELPT U ONS S.V.P.? 1 FYSIO NODIG OP VRIJWILLIGE BASIS.

4 Ook gezelligheid met elkaar is bij ons belangrijk!! Ook U als fysiotherapeut zou een begeleidende rol bij ons kunnen invullen. Kom eens langs, U bent van harte welkom als u interesse heeft om ons te ondersteunen. Wij sporten van 10.30 tot 12.30 uur op zaterdag. Ons nieuwe seizoen is reeds gestart. Hopelijk tot snel! Ook U als fysiotherapeut zou een begeleidende rol bij ons kunnen invullen. Kom eens langs, U bent van harte welkom als u interesse heeft om ons te ondersteunen. Wij sporten van 10.30 tot 12.30 uur op zaterdag. Ons nieuwe seizoen is reeds gestart. Hopelijk tot snel!


Download ppt "Waarom Gewoon Sport? Voor mensen met een beperking."

Verwante presentaties


Ads door Google