De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Boswandeling Groep 1&2 A, Groep 1&2 B.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Boswandeling Groep 1&2 A, Groep 1&2 B."— Transcript van de presentatie:

1 Boswandeling Groep 1&2 A, Groep 1&2 B

2 INFO Ingang Kralingse bos: Prinses Beatrixlaan.
U kunt uw auto parkeren voorbij het pannenkoekhuis. Achter de Eekhoorn nr 24, vindt u de parkeerplaats P3. De boswandeling begint vanaf het Hertenkamp.

3 Herfstwandeling Start bij de dikke boom aan de linkerzijde bij het hertenkamp. Zie opdracht: boom. Bij het hertenkamp linksaf slaan. Vervolg de weg langs de hertjes en de vogels. Sla aan het einde van het pad linksaf en aan direct rechts, aan het begin van het Kwekerspad treft u aan de rechterzijde een aantal dikke bomen, zie opdracht: boomstam & opdracht: bomenlied. Ga niet verder op het Kwekerspad maar steek de weg over, weer terug richting de parkeerplaats. LET OP HIER KUNNEN FIETSERS/ AUTO’S RIJDEN!!!!!! Eenmaal aan de overkant rechtsaf het Hazenpad op.

4 Op het Hazenpad zijn veel verschillende bladeren te vinden.
Pas hier opdracht: boombladeren, kleur & opdracht: boombladeren, vorm toe. Ga bij de eerstvolgende splitsing naar links het Naaldbomenpad op. Aan uw linkerhand zijn op een aantal boomstammen paddenstoelen te vinden. Zie opdracht: paddenstoelen & opdracht paddenstoelenlied. Aan u linkerzijde ziet u twee omgevallen bomen liggen, bij de 2e omgevallen boom kunnen de kinderen dichtbij de onderkant bij de boom komen, als ze goed kijken zijn hier ook spinnenwebben te vinden. Zie opdracht: spinnenwebben.

5 Op het Naaldbomenpad is veel verzamelmateriaal te vinden, Zie opdracht: verzamelen.
De Wolvenvallei en het Uilenpad voorbij lopen, vervolgens bij de Doorkijk naar links. LET OP, er staat geen bord, in de verte zie je hier een stuk grasveld en stukje van de Kralingse Plas. Hier doorlopen en naar links het Mantelpad op. Direct links staat een bankje. Pas hier opdracht: luisteren toe. Vervolg het Mantelpad tot aan de parkeerplaats. Op het Mantelpad liggen ook heel veel verschillende bladeren. Ook zijn hier veel vruchten van de esdoorn te vinden, ook wel helikoptertjes genoemd. Hier kun je tevens opdracht: boom – onder de bladeren, beestjes toepassen. Graag naar de speeltuin bij de parkeerplaats lopen. Dit is het verzamelpunt.


Download ppt "Boswandeling Groep 1&2 A, Groep 1&2 B."

Verwante presentaties


Ads door Google