De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De school van Emma en Carlos organiseert een stratenloop. De zes leerkrachten leggen elk 1/8 van het traject af. Het overige stuk wordt gelopen door de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De school van Emma en Carlos organiseert een stratenloop. De zes leerkrachten leggen elk 1/8 van het traject af. Het overige stuk wordt gelopen door de."— Transcript van de presentatie:

1 De school van Emma en Carlos organiseert een stratenloop. De zes leerkrachten leggen elk 1/8 van het traject af. Het overige stuk wordt gelopen door de directeur. Welk deel leggen de leerkrachten samen af? Welk deel legt de directeur af?

2 Emma doet mee aan een fietszoektocht. Elke dag verkent ze 1/7 van het parcours. Ze deed dat van maandag tot vrijdag. Hoeveel legde ze al af? Hoeveel is dat nog? Het overige gaat ze zondag verkennen.

3 Carlos neemt ook deel aan de marathon. Hij legt nu op drie dagen 4/5 van het traject af. Welk deel van het traject legt hij af op één dag?

4 Na een week trainen legt Carlos al meer afstand af. Hij legt nu op drie dagen 4/5 van het traject af. Welk deel van het traject legt hij af op één dag?


Download ppt "De school van Emma en Carlos organiseert een stratenloop. De zes leerkrachten leggen elk 1/8 van het traject af. Het overige stuk wordt gelopen door de."

Verwante presentaties


Ads door Google