De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1.voorwoord 2. wat waren de opdrachten? 3.kamplocatie 4.vervoer naar Texel 5.fietsroute naar de vuurtoren 6.lekke band 7.nawoord 8.einde Dit is het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1.voorwoord 2. wat waren de opdrachten? 3.kamplocatie 4.vervoer naar Texel 5.fietsroute naar de vuurtoren 6.lekke band 7.nawoord 8.einde Dit is het."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 1.voorwoord 2. wat waren de opdrachten? 3.kamplocatie 4.vervoer naar Texel 5.fietsroute naar de vuurtoren 6.lekke band 7.nawoord 8.einde Dit is het wapen van Texel

5 Marloes: Ik vind het een heel leuk onderwerp. Zeker omdat bijna mijn hele familie op Texel woont. Randy: Wij hebben dit onderwerp gekozen omdat we dit onderwerp het leukste vinden van alle drie de onderwerpen.

6 Opdracht 1. : We moesten een kamplocatie zoeken van 2300 euro. En er moest een mooie keuken bij zitten. Opdracht 2. : We moesten kijken hoe we op Texel komen. Opdracht 3. : We gingen op de fiets naar de vuurtoren van Texel. We moesten laten zien hoe we fietsten in paint. Opdracht 4. : Als we 1,4 kilometer voor de vuurtoren zijn krijgt iemand een lekke band. De leerling gaat samen met een van de begeleiders lopen. Hoeveel langer doen zij over 1,4 km dan de fietsers? Dit is de vlag van Texel

7 We hebben een kamplocatie gezocht. Dit is het geworden: Van maandag 10.30 uur tot vrijdag 10.30 uur voor 56 personen kost het 2352 euro. Het kamphuis ligt aan de Stolpweg 35. De site is www.destolp-texel.nl

8

9 De eetzaal De slaapzaal De zit ruimte De wc’s

10

11

12 We hebben een snelle manier gevonden om van Den Haag naar Den Helder te gaan. Den Helder is de plaats waar de boot naar Texel gaat.

13 Van Den Haag naar Den Helder met de trein is het snelst. Voor 56 personen kost een retour 1624 euro. Maar als we met de trein gaan moet er nog een auto mee voor het eten en het drinken. En de fietsen huren we op Texel. Dat kost 644 euro voor 5 dagen.

14 We hebben een kaart gemaakt. De afstand van het kamphuis tot de vuurtoren is ongeveer 25 km. Je doet daar ongeveer 1.30 uur over. Dat is met een pauze erbij.

15

16 Je doet ongeveer 6 minuten over 1.4 km. dat is met de fiets. Lopend doe je er ongeveer 10 minuten over. Dus ze doen er ongeveer 4 minuten langer over.

17 Marloes: Ik vond het heel leuk om het te doen. De kamplocatie zoeken vond ik het leukst. Randy: Ik vond het erg leuk om het te doen. Het leukste vond ik de presentatie maken.

18


Download ppt "1.voorwoord 2. wat waren de opdrachten? 3.kamplocatie 4.vervoer naar Texel 5.fietsroute naar de vuurtoren 6.lekke band 7.nawoord 8.einde Dit is het."

Verwante presentaties


Ads door Google