De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

STARTZONDAG SEIZOEN 2015/16. DE VIER BEKERS van de sedermaaltijd de maaltijd aan het begin van het pesach feest Lucas 22:20 (NBV) Zo nam hij (Jezus) na.

Verwante presentaties


Presentatie over: "STARTZONDAG SEIZOEN 2015/16. DE VIER BEKERS van de sedermaaltijd de maaltijd aan het begin van het pesach feest Lucas 22:20 (NBV) Zo nam hij (Jezus) na."— Transcript van de presentatie:

1 STARTZONDAG SEIZOEN 2015/16

2 DE VIER BEKERS van de sedermaaltijd de maaltijd aan het begin van het pesach feest Lucas 22:20 (NBV) Zo nam hij (Jezus) na de maaltijd ook de beker, en zei: ‘Deze beker, die voor jullie wordt uitgegoten, is het nieuwe verbond dat door mijn bloed gesloten wordt.’

3 De vier bekers / beloften Exodus 6:6,7 Daarom moet je dit tegen hen zeggen: “Ik ben de HEER. Ik zal de last die de Egyptenaren jullie opleggen van je afnemen, Ik zal jullie uit je slavenbestaan bevrijden. Met opgeheven arm zal Ik jullie verlossen en de Egyptenaren zwaar straffen. 7 Ik zal jullie aannemen als mijn volk, en ik zal jullie God zijn.

4 De vier bekers / beloften VERVULLING VERLOSSING BEVRIJDING BEVRIJDING REDDING REDDING

5 VERVULLING VERVULLING VERLOSSING VERLOSSING BEVRIJDING BEVRIJDING REDDING REDDING REDDING = Redding van het verleden (Ik zal jullie de last van de zonden van je afnemen) BEVRIJDING = Bevrijding van hun slavernij in Egypte (Ik zal jullie verlossen van de slavernij) VERLOSSING = Ontdekken van Gods doel voor je leven (Met opgeheven arm zal ik jullie verlossen en de Egyptenaren zwaar straffen.) VERVULLING = Inzetten in dienstbaarheid (Ik zal jullie aannemen als mijn volk, en ik zal jullie God zijn)

6 REDDING Ik zal de last die de Egyptenaren jullie opleggen van je afnemen (ZONDAG) SAMENKOMSTEN

7 BEVRIJDING ik zal jullie uit je slavenbestaan bevrijden DYNAMISCHE LEEFGROEPEN

8 VERLOSSING Met opgeheven arm zal ik jullie verlossen GROEI TRAJECT GAVEN/TALENTEN & LEREN DIENEN

9 VERVULLING Ik zal jullie aannemen als mijn volk, en ik zal jullie God zijn DREAMTEAM

10

11

12

13

14 Wat weerhoud je om iemand mee te nemen naar de zondagdiensten van leef!zutphen? “IK ZAL JULLIE VISSERS VAN MENSEN MAKEN”


Download ppt "STARTZONDAG SEIZOEN 2015/16. DE VIER BEKERS van de sedermaaltijd de maaltijd aan het begin van het pesach feest Lucas 22:20 (NBV) Zo nam hij (Jezus) na."

Verwante presentaties


Ads door Google