De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

God is onze bescherming en kracht Het is gebleken dat Hij heel dichtbij was toen we het moeilijk hadden Daarom zijn wij niet bang, al zou de aarde bewegen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "God is onze bescherming en kracht Het is gebleken dat Hij heel dichtbij was toen we het moeilijk hadden Daarom zijn wij niet bang, al zou de aarde bewegen."— Transcript van de presentatie:

1 God is onze bescherming en kracht Het is gebleken dat Hij heel dichtbij was toen we het moeilijk hadden Daarom zijn wij niet bang, al zou de aarde bewegen en de bergen in de zee verdwijnen. Laat het water maar bruisen en kolken; laat de bergen maar schudden door de kracht van het water. Psalm 46 God is our refuge and strength a very present help in trouble. Therefore we will not fear though the earth gives way, though the mountains be moved into the hearts of the sea. Though its waters roar and foam, Though the mountains tremble at its swelling.

2 God is onze vesting God is our refuge Een lied A Song

3 God is onze vesting God is our refuge

4 Vesting/burcht

5

6

7 God is onze vesting God is our refuge God is mijn: – Zekerheid – Hoop – Bescherming – Houvast

8 God is onze vesting God is our refuge Het is gebleken.. He is..

9 God is onze vesting God is our refuge Een vraag A question

10 God is onze vesting God is our refuge Heel dichtbij.. Very present..

11 God is onze vesting God is our refuge Wees stil en weet dat Ik God ben. Be still and know that I am God.


Download ppt "God is onze bescherming en kracht Het is gebleken dat Hij heel dichtbij was toen we het moeilijk hadden Daarom zijn wij niet bang, al zou de aarde bewegen."

Verwante presentaties


Ads door Google