De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pal (r. 2) Pal voor het hotel ligt een groot winkelcentrum. De camping ligt pal naast de snelweg. Hij liep pal tegen me aan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pal (r. 2) Pal voor het hotel ligt een groot winkelcentrum. De camping ligt pal naast de snelweg. Hij liep pal tegen me aan."— Transcript van de presentatie:

1

2 Pal (r. 2) Pal voor het hotel ligt een groot winkelcentrum. De camping ligt pal naast de snelweg. Hij liep pal tegen me aan.

3 Á la (r. 4) Straffen á la, maar misschien gaat dit iets te ver... Jimmy Choo in H&M: shop till you drop (letterlijk). Dat de shopaholics nieuwsgierig worden, á la. Maar dat het zo erg is dat er dranghekken geplaatst moeten worden, dat gaat te ver.

4 Reinigen (r. 19) Best Building Service reinigt straten, terrassen en parkeerplaatsen met speciale reinigingsapparatuur. God kan alle mensen van hun zonden reinigen.

5

6 de buidel (r. 23)

7 (weg)smijten(r. 37) Smijten = hard gooien Iets wegsmijten Met de deuren smijten

8 optrekken (r. 25) Claus trekt op met de Cobraschilders Corneille en Karel Appel en ontmoet de theaterfilosoof Antonin Artaud.

9 Niet malen om (r. 48) = niet geven om Faceboek maalt niet om democratie. Een echte autoliefhebber maalt niet om roken, krasjes, bekeuringen en weet ik wat nog meer. Een beetje ingewikkeld en vergezocht is het wel, maar goed, wie maalt daar nou om? Het was gewoon een meer dan vermakelijke film.

10 domweg (r. 49)

11

12 de abri (r. 52)

13 Allitererende idiomen Bar en boos zijn (r. 40) Graaien en snaaien (r. 43) Paal en perk stellen aan iets (r. 53)


Download ppt "Pal (r. 2) Pal voor het hotel ligt een groot winkelcentrum. De camping ligt pal naast de snelweg. Hij liep pal tegen me aan."

Verwante presentaties


Ads door Google