De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wedstrijdsecretariaat ZFC Zuidlaren Seizoen 2015/2016.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wedstrijdsecretariaat ZFC Zuidlaren Seizoen 2015/2016."— Transcript van de presentatie:

1 Wedstrijdsecretariaat ZFC Zuidlaren Seizoen 2015/2016

2 Contactgegevens Wedstrijdsecretaris jeugd:Rene Meijer Email:r.meijer59@kpnplanet.nlr.meijer59@kpnplanet.nl Telefoon:06-14515550 (ZFC telefoon, na 19.00 uur) 06-13743854 (prive/app) Overige “teamleden” Bert TissinghZFC site Gerard HamstraIndeling velden/kleedkamers Cees MarkusConsul

3 Categorie A categorie:ZAT1/ZAT2/ZO1/ZO2/A1/B1/C1/D1 B categorie: overige teams Verschillen? Gele kaarten/tijdstraffen (10 minuten) Aantal wisselspelers KNVB scheidsrechters Verplaatsen wedstrijden Afgelasting (a categorie gaat voor b categorie)

4 Wedstrijdprogramma Voetbal.nl ZFC internetsite (www.zfczuidlaren.nl) Op wedstrijddag hangt thuisprogramma op raam ZFC gebouw en in de hal voorzien van veld- en kleedkamerindeling Vaak veel wedstrijden, dubbele bezetting in kleedkamers. Met ingang van dit seizoen beginnen de laatste wedstrijden rond 15.00 uur en is het programma wat opgerekt.

5 Verplaatsen wedstrijden A categorie:wedstrijd moet altijd voor de 1 e speeldatum gespeeld worden B categorie: wedstrijd moet voor eind van competitie gespeeld worden Altijd in overeenstemming met tegenstander en bij thuiswedstrijd beschikbaarheid velden controleren bij wedstrijdsecretaris Bij uitstel in b categorie moet er altijd direct een nieuwe datum worden afgesproken, welke wedstrijdsecretaris in weekend moet communiceren met KNVB. Alleen uitstellen is niet voldoende. Actie moet gebeuren door de leiders en niet overlaten aan wedstrijdsecretaris.

6 Afgelasting Consul ZFC Zuidlaren keurt tussen 07.00 uur en 07.45 uur de velden en belt met wedstrijdsecretaris jeugd. Bij heel slecht weer kan de (af)keuring op vrijdag al plaatsvinden. Publicatie vindt direct plaats op ZFC site. Verzoek om niet te bellen (of beperkt) met de tegenstander zodat deze mensen voldoende tijd krijgen om naar ander verenigingen te bellen. Wel kun je op de internetsite van thuisspelende vereniging kijken waar de informatie vaak ook direct op staat. Wedstrijdsecretaris jeugd belt met de uitspelende verenigingen en met de KNVB scheidsrechter

7 Afgelasting oefenwedstrijden Bij afgelasting van oefenwedstrijden moeten de begeleiders zelf met de tegenstander en scheidsrechter bellen. Bij uitwedstrijd graag wel doorgeven aan wedstrijdsecretaris jeugd. Trainen kan alleen na goedkeuring van consul.

8 Lichtwedstrijden/oefenwedstrijden Vanaf oktober tot en met maart is het hoofdveld ‘s avonds niet beschikbaar voor het spelen van wedstrijden = bestuursbesluit Indien dit door omstandigheden toch gewenst is dan aanvraag indienen bij wedstrijdsecretaris jeugd, hij vraagt toestemming aan hoofdbestuur (alleen competitiewedstrijden) Oefenwedstrijden altijd aanvragen bij wedstrijdsecretaris jeugd, tijdstip in overleg in verband met clusteren van de te spelen thuiswedstrijden. Eindbeslissing m.b.t. oefenwedstrijden ligt altijd bij consul of bestuur.

9 Melden van wedstrijden Alle wedstrijden, zowel competitie- als oefenwedstrijden moeten bekend zijn bij de wedstrijdsecretaris jeugd en worden gepubliceerd op in elk geval internetsite ZFC. Helaas gaat/ging men steeds meer hun eigen gang en worden de oefenwedstrijden niet altijd meer gemeld. Vooral a categorie teams (spelen meeste oefenwedstrijden) maken zich hier “schuldig” aan. Doelstelling seizoen 2015/2016: 100% van de wedstrijden worden gecommuniceerd en ook uitslagen van oefenwedstrijden worden doorgegeven. Ook HJO zal hier op toezien en eventueel trainers hier op aanspreken.

10 Uitslagen Wedstrijden a junioren t/m d-pupillen gaan via sportlink, geen extra actie nodig naast het compleet invullen van digitaal formulier. Wanneer sportlink niet werkt moet het papieren formulier worden ingevuld. Uitslagen F-en E pupillen worden doorgegeven (digitaal) door bestuurslid van dienst. Graag aandacht dat de uitslag van thuiswedstrijd altijd wordt doorgegeven in de bestuurskamer. Zodra uitslag is ingevuld staat deze ook vrij snel op voetbal.nl inclusief bijgewerkte stand Wees zelf ook een goede gastheer voor tegenstander/arbiter. Biedt deze mensen te drinken aan en laat ze niet verloren in de bestuurskamer zitten.

11 Rode kaarten/incidenten Na een rode kaart of een incident gemeld aan de KNVB door scheidsrechter volgt verzoek om rapportage in te dienen. Wanneer er een rode kaart is gegeven of incident is gebeurd stuur dan een mail naar wedstrijdsecretaris zodat ik op de hoogte ben van de gebeurtenissen en niet voor verrassing kom te staan wanneer ik een verzoek krijg om een rapport in te vullen.

12 Vragen?? Ik wens iedereen een succesvol en sportief seizoen met vooral veel plezier en een goede interne communicatie


Download ppt "Wedstrijdsecretariaat ZFC Zuidlaren Seizoen 2015/2016."

Verwante presentaties


Ads door Google