De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Presentatie door: Klas IMD14 Projectgroep 4.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Presentatie door: Klas IMD14 Projectgroep 4."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Presentatie door: Klas IMD14 Projectgroep 4

2 Het vak Design. Inhoud van het vak. Tilburg. Uitleg van onze eerste opdracht. Zelfportret: tips

3 Inhoud van het vak. Design is een pijler van de opleiding. Kleur, vorm, communicatie en presentatie met beelden. handmatige als computertechnieken.

4 Tilburg. Apart gebouw. Allerlei faciliteiten en materialen.

5 Onze eerste opdracht. “zelfportret” Visuele elementen samen in een groot display. Resultaten kunt U straks bekijken.

6 Zelfportret: TIPS Teken een leeg hoofd, een soort ei-vorm Teken iets boven het midden in het hoofd een kruis met een (dunne) stippellijn Teken de twee ogen op de horizontale lijn De oren zitten ter hoogte van de oren, teken deze er ook bij.

7 Zelfportret: tips (2) Bij de ogen start de aanloop naar de neus, teken de zijkanten van de neus en hierna met boogjes 2 neusgaten Onder de neus begint een dun gootje naar de mond en lippen, teken eerst het gootje en vervolgens de mond/lippen en vervolgens de kin De wangen, haren en gelaatsuitdrukking ontbrekenen nog, probeer hier zelf iets leuks mee te doen d.m.v. een expressie of emotie op het gezicht te tekenen

8 Tot slot…. Succes!!!!

9 Zelfportret: TIPS Teken een leeg hoofd, een soort ei-vorm Teken iets boven het midden in het hoofd een kruis met een (dunne) stippellijn Teken de twee ogen op de horizontale lijn De oren zitten ter hoogte van de oren, teken deze er ook bij.

10 Zelfportret: tips (2) Bij de ogen start de aanloop naar de neus, teken de zijkanten van de neus en hierna met boogjes 2 neusgaten Onder de neus begint een dun gootje naar de mond en lippen, teken eerst het gootje en vervolgens de mond/lippen en vervolgens de kin De wangen, haren en gelaatsuitdrukking ontbrekenen nog, probeer hier zelf iets leuks mee te doen d.m.v. een expressie of emotie op het gezicht te tekenen


Download ppt "Welkom Presentatie door: Klas IMD14 Projectgroep 4."

Verwante presentaties


Ads door Google