De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Aantal OKAN leerlingen in Gent: evolutie. OKAN leerlingen in Gent: evolutie Jaarlijkse stijging van het aantal anderstalige nieuwkomers in het Gentse.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Aantal OKAN leerlingen in Gent: evolutie. OKAN leerlingen in Gent: evolutie Jaarlijkse stijging van het aantal anderstalige nieuwkomers in het Gentse."— Transcript van de presentatie:

1 Aantal OKAN leerlingen in Gent: evolutie

2 OKAN leerlingen in Gent: evolutie Jaarlijkse stijging van het aantal anderstalige nieuwkomers in het Gentse OKAN onderwijs Geldt voor gans Vlaanderen Eerste keer in Gent dat alle OKAN scholen volzet zijn verklaard (sinds eind april 2010) Geraardsbergen-Ronse zal volgend schooljaar OKAN opstarten CLW De Rotonde start volgend schooljaar met OKAN in het Deeltijds onderwijs

3 Evolutie van het aantal OKAN in Gent

4 Doorstroomgegevens van de Gentse OKAN leerlingen Het betreft leerlingen die tijdens schooljaar 2008-2009 in het Gentse OKAN onderwijs zaten Doorstroom naar het regulier onderwijs op 1 september 2009

5 Naar welke richtingen stromen de leerlingen door?

6 Naar welke graad stromen de leerlingen door?


Download ppt "Aantal OKAN leerlingen in Gent: evolutie. OKAN leerlingen in Gent: evolutie Jaarlijkse stijging van het aantal anderstalige nieuwkomers in het Gentse."

Verwante presentaties


Ads door Google