De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hotelmanager Ik ben Ali IK GA JE ALLES VERTELEN OVER EEN HOTELMANAGER.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hotelmanager Ik ben Ali IK GA JE ALLES VERTELEN OVER EEN HOTELMANAGER."— Transcript van de presentatie:

1 hotelmanager Ik ben Ali IK GA JE ALLES VERTELEN OVER EEN HOTELMANAGER

2 30/07/2015 Wat zijn hotel managers  verantwoordelijk voor het hotel  BEGELEIDERS HOTEL  Hotel goeie baanen lijden

3 problemen oplossen instructies geven verschillende afdelingshoofden taken geven flexibel: zelf verschillende taken klanten tevreden houden alles conntroleren goeien hotel service kunnen verlenen Wat zijn de taken van een hotelmanager?

4 vaardigheden: afgetsudeerd taalkennis leiding kunnen geven goed omgaan met werkers, klanten en leveranciers. HHeb je er wel eens over nagedacht om hotelmanager te worden?

5  Heb je er wel eens over nagedacht om hotelmanager te worden? Als hotelmanager heb je een zeer verantwoordelijke taak. Je bent verantwoordelijk voor de voorkomende werkzaamheden in een hotel. Denk aan de receptie, personeelszaken, verkoop, marketing, administratie, onderhoudswerkzaamheden, maaltijden, conciërgediensten, schoonmaakdiensten enz. Hierbij moet je de richtlijnen van de directie opvolgen. Je geeft leiding aan verschillende afdelingshoofden. Je moet dus goed in staat zijn om leiding te geven. Het belang van de gasten moet een hotelmanager altijd voorop zetten.

6 30/07/2015 p dN w

7 Wat moet je volgen ASO BSO TSO KSO A OF B 30/07/2015

8


Download ppt "Hotelmanager Ik ben Ali IK GA JE ALLES VERTELEN OVER EEN HOTELMANAGER."

Verwante presentaties


Ads door Google