De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Testify…! Impact Praise Putten 25 april 2009. Testify… Intro Intro Besef wie je bent (= identiteit) Besef wie je bent (= identiteit) Het proces van ‘getuigen’

Verwante presentaties


Presentatie over: "Testify…! Impact Praise Putten 25 april 2009. Testify… Intro Intro Besef wie je bent (= identiteit) Besef wie je bent (= identiteit) Het proces van ‘getuigen’"— Transcript van de presentatie:

1 Testify…! Impact Praise Putten 25 april 2009

2 Testify… Intro Intro Besef wie je bent (= identiteit) Besef wie je bent (= identiteit) Het proces van ‘getuigen’ Het proces van ‘getuigen’ De overtuiging die nodig is De overtuiging die nodig is

3 Wat is evangelisatie? Transparant en betrouwbaar zijn Transparant en betrouwbaar zijn Zelf met Here Jezus leven Zelf met Here Jezus leven Matth. 10:40 “Wie u ontvangt, ontvangt Mij; wie Mij ontvangt, ontvangt Hem, die Mij gezonden heeft.”Matth. 10:40 “Wie u ontvangt, ontvangt Mij; wie Mij ontvangt, ontvangt Hem, die Mij gezonden heeft.” Voor de ander bidden Voor de ander bidden Zo nodig in eenvoudig NL kunnen uitleggen wat de kern van het Evangelie is. Zo nodig in eenvoudig NL kunnen uitleggen wat de kern van het Evangelie is.

4 Gelijkenis v/h zaad Zaaien Zaaien Onkruid wieden Onkruid wieden Stenen opruimen Stenen opruimen Vogels verjagen Vogels verjagen GOD geeft de ‘wasdom’ GOD geeft de ‘wasdom’

5 Uitgangspunten - die ‘getuigen’ mogelijk maken- Mattheüs 10:40 Mattheüs 10:40 Mattheüs 5:13,14 Mattheüs 5:13,14 ‘Jullie zijn het licht. (…) Jullie zijn het zout.”‘Jullie zijn het licht. (…) Jullie zijn het zout.” 2 Petrus 3:9 2 Petrus 3:9 “De HERE is geduldig/lankmoedig; niet willend dat iemand verloren gaat maar dat allen tot bekering komen.”“De HERE is geduldig/lankmoedig; niet willend dat iemand verloren gaat maar dat allen tot bekering komen.” De Joden een Jood en de Grieken een Griek zijn De Joden een Jood en de Grieken een Griek zijn Dat is niet: ‘op het randje lopen’, maar ‘alles doen om er enigen te winnen’!Dat is niet: ‘op het randje lopen’, maar ‘alles doen om er enigen te winnen’! Overtuigd zijn dat het béste wat de ander kan overkomen de persoon van Jezus is. Overtuigd zijn dat het béste wat de ander kan overkomen de persoon van Jezus is.

6 Testify… jij!? Geen excuus… want CHRISTUS doet het werk Geen excuus… want CHRISTUS doet het werk Waar sta jij, door Gods genade, in je geloof? Waar sta jij, door Gods genade, in je geloof? Besef je identiteit, als je Hem mag kennen Besef je identiteit, als je Hem mag kennen Besluit vandaag om voor een niet-christen in je omgeving te gaan bidden. Besluit vandaag om voor een niet-christen in je omgeving te gaan bidden. Verwonder je over Gods werk en dank Hem ervoor. Verwonder je over Gods werk en dank Hem ervoor.


Download ppt "Testify…! Impact Praise Putten 25 april 2009. Testify… Intro Intro Besef wie je bent (= identiteit) Besef wie je bent (= identiteit) Het proces van ‘getuigen’"

Verwante presentaties


Ads door Google