De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam."— Transcript van de presentatie:

1 Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam geschreven, wil in ons wonen en wat wij zijn, Hij heeft het ons gegeven. Naar gezang 487: 2

2

3 De hand en de drie cirkels zijn één en zijn het symbool van Gods hand waarin jullie namen zijn geschreven en dat jullie hele leven houdt omvat.

4 Jullie worden gedoopt in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. (de drie witte rozen) Wij dragen jullie door die namen naar de bron van het Licht.

5 Het gras is het symbool van het levende water dat als een fontein gaat spuiten als jullie Hem blijven ontmoeten.

6


Download ppt "Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam."

Verwante presentaties


Ads door Google