De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op deze dia’s vind je een korte instructie hoe je binnen het Universiteitsnetwerk bij de Cochrane Library kan komen Gebruik de knoppen Page Up en Page.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op deze dia’s vind je een korte instructie hoe je binnen het Universiteitsnetwerk bij de Cochrane Library kan komen Gebruik de knoppen Page Up en Page."— Transcript van de presentatie:

1 Op deze dia’s vind je een korte instructie hoe je binnen het Universiteitsnetwerk bij de Cochrane Library kan komen Gebruik de knoppen Page Up en Page Down op je toetsenbord om naar de volgende of vorige dia te gaan. De hyperlinks waar je op moet klikken zijn steeds rood omcirkeld.

2 Open zo nodig eerst de pagina met hyperlinks door centraal op deze pagina op het logo van de huisartsopleiding Utrecht te klikken Sluit dit venster na de laatste dia

3

4

5

6

7 Op deze wijze is de Cochrane binnen het UMCU netwerk bereikbaar. “Thuis” werkt dit niet. De methode via de site van Farmacotherapie online werkt thuis wel Sluit nu dit venster door op het kruisje rechtsboven te klikken


Download ppt "Op deze dia’s vind je een korte instructie hoe je binnen het Universiteitsnetwerk bij de Cochrane Library kan komen Gebruik de knoppen Page Up en Page."

Verwante presentaties


Ads door Google