De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geen natuurlijke kleur. Het moet groen,bruin, zandkleurig etc. zijn. Maar geen blauw. Logo en plaatjes van het bedrijf.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geen natuurlijke kleur. Het moet groen,bruin, zandkleurig etc. zijn. Maar geen blauw. Logo en plaatjes van het bedrijf."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Geen natuurlijke kleur. Het moet groen,bruin, zandkleurig etc. zijn. Maar geen blauw. Logo en plaatjes van het bedrijf.

4

5

6

7

8 Plaatjes met verschillende links, deze moeten links komen te staan. Scrollbalk op home- page Moet onderdeel zijn van logo. En niet eronder staan.

9 Resolutie blijft terugkomen, alleen op home-page is voldoende. Tekst met plaatje. Genoeg algemene informatie.

10 Plaatjes en korte uileg van prijs.

11 Minder tekst

12 Het e-mail adres er ook nog bij zetten. En niet alleen een link. Kort en krachtige tekst.

13 Logo van de site. Teveel onnodige informatie.

14 Geen plaatjes en mis korte uitleg. Bij het ene onderdeel staat er wel een kader omheen en het andere niet.

15 Links met plaatjes erop.

16 Wijze van opslaan. Je kunt steeds terug naar home.

17 Ook aan de kleintjes is gedacht.

18 Andere knoppen maken. Geel kan wel omdat Dier En Park geen onderdeel is van De oliemeulen.

19 Plaatjes ontbreken. Mis hier ook een korte uitleg bij. Opent zich in ander scherm.

20 Mis plaatjes. Links naar andere web- site.

21 achtergrondkleuren kloppen bij de huisstijl, natuurkleuren/tinten.

22

23 Huisstijl/logo: Ik vind het een passend logo vooral met de kameleon op het plaatje ik mis alleen een slogan bij het logo. Deze staat wel op de site maar niet bij het logo zelf. De kleuren van het logo kloppen ook want het zijn alemaal natuurlijke kleuren. Achtergrond: De achtergrond is rustig maar ik zou liever een plaatje willen zien, wel dat het wat meer leeft. Maar ook weer niet te druk is. Zoals een watermerk in de achtergrond. Lay-out: De vlakverdeling vind ik wel goed, alleen staat er naar mijn idee links teveel kopjes. Want bij sommige kopjes staat er haast niks van tekst bij. Dus dat is dan een beetje saai.

24 Lettertype: Het lettertype vind ik persoonlijk een beetje saai. Maar het past wel bij het bedrijf dus we houden gewoon een simpel maar duidelijk lettertype. Kleur/contrast: Zoals ik al zei vind ik de natuurlijke kleuren goed bij het bedrijf passen, alleen ik wil groen met bruin gaan combineren, in plaats van alleen groen te gebruiken.

25 Homepage: Ik vind dat er op de home-page geen scrollbalk moet komen. Ook moet er een welkomstwoordje op staan in plaats van plaatjes. Structuur:Zie organigram Informatie:Bij sommige pagina’s zie ik teveel informatie en bij sommige pagina’s juist te weinig. Doorklinkmogelijkheden: Er zijn enkele doorklinkmogelijkheden. Die in een ander venster openen dus dat is goed. Huisstijl: Zoals ik al eerder zei is de huisstijl kloppend bij het bedrijf.

26

27 De illustratie van het logo is als watermerk in de achtergrond opgenomen. Natuurlijk e kleuren zoals groen, bruin en zandkleur.

28 Logo met slogan Plaatjes gewatermerkt als kop.

29

30 Watermerk in de achtergrond Hier een welkomstwoordje zetten, in plaats van foto’s.


Download ppt "Geen natuurlijke kleur. Het moet groen,bruin, zandkleurig etc. zijn. Maar geen blauw. Logo en plaatjes van het bedrijf."

Verwante presentaties


Ads door Google