De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

M NECRAFT PLAATJES TUTORIAL #5 BANNERCRAFT.

Verwante presentaties


Presentatie over: "M NECRAFT PLAATJES TUTORIAL #5 BANNERCRAFT."— Transcript van de presentatie:

1 M NECRAFT PLAATJES TUTORIAL #5 BANNERCRAFT

2 De vorige keer… … heb jij als het goed is als het goed is het kubuspoppetje afgemaakt, al steeds verder zelf op gang. Vandaag gaat het wat anders dan anders: We gaan een bannerafbeelding maken. Dat is een plaatje die bovenaan een site staat of je gebruikt voor youtube.

3 Zoek een plaatje zoals deze: op en selecteer hem. Klik op en daarna op
Zoek een plaatje zoals deze: op en selecteer hem. Klik op en daarna op . Kies een indeling en kijk op de volgende dia voor verdere instructies [spatie].

4 Typ een tekst, deze verschijnt in het tekst vak
Typ een tekst, deze verschijnt in het tekst vak. Dit is een voorbeeld: Je kan de afbeelding en het tekst vak verplaatsen door het te selecteren en te slepen. Minecraft.jimdo.com

5 Druk op enter om een nieuw tekst vak toe te voegen.
Minecraft.jimdo.com minecraftfangek

6 Klik op en op . Nu kan je voor ieder tekst vak een Ander kleurtje uitkiezen. Ook staan er bij nog leuke opvrolijkende decoraties zoals randen en teksteffecten. Maak een zo mooi mogelijk begin voor jouw banner zodat jouw site/ youtube kanaal echt uitstraalt!

7 Laat via de reacties op de Home pagina even weten wat je van de bannertutorials vind! Bij veel positieve reacties echte PRO- bannertutorials!


Download ppt "M NECRAFT PLAATJES TUTORIAL #5 BANNERCRAFT."

Verwante presentaties


Ads door Google