De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten."— Transcript van de presentatie:

1 Vodafone simkaarten

2 Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten dat 65 plussers en kleine kinderen dit product zullen gaan kiezen omdat het voor hun een simpel is en je zit niet vast aan maandelijkse kosten, je kunt je prepaid opwaarderen via het internet of een bel tegoed bon bij de benzine pomp kopen.

3

4 Piramide maslov A. Behoefte aan veiligheid, prepaid is een veilig systeem om bereikbaar te blijven. B. Prepaid is vooral handig voor kleinere kinderen zodat als ze ergens heen gaan zonder ouders dat ze hun ouders altijd kunnen bereiken. Maar je kunt niet over je bedrag heen gaan zodat je ineens een hele hoge rekening krijgt, als het op is is het ook echt op.

5 Verkoopactie We gaan loten verkopen waarmee klanten prijsjes kunnen winnen zoals beltegoed, of andere leuke prijsjes zoals een mobiel hangt er een beetje vanaf wat het limiet van de verkoopster van onze winkel is. We willen hiermee doormiddel van de verkoop van de lootjes geld binnen halen en dit sparen om de winnaar een leuke prijs aan te kunnen bieden.


Download ppt "Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten."

Verwante presentaties


Ads door Google