De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat is animatie?. Wat is het verschil tussen een animatie en een gewone speelfilm? Bij een gewone film probeer je met behulp van een filmcamera beweging.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat is animatie?. Wat is het verschil tussen een animatie en een gewone speelfilm? Bij een gewone film probeer je met behulp van een filmcamera beweging."— Transcript van de presentatie:

1 Wat is animatie?

2 Wat is het verschil tussen een animatie en een gewone speelfilm? Bij een gewone film probeer je met behulp van een filmcamera beweging te vangen in een stilstaand beeld. Bij animatie probeer je juist stilstaande plaatjes om te zetten in bewegend beeld.

3 Verschillende animatie technieken? Tekenfilm/getekende animatie Cut-out animatie, of leganimatie Stopmotion, ofwel voorwerp of model animatie Pixillatie Kleianimatie Computeranimatie

4 Tekenfilm

5 http://youtu.be/TGXC8gXOPoU?t=5m43s

6 Cut-out animatie

7 https://www.youtube.com/watch?v=nzpB3QqMjZo Cut-out animatie

8 Stop-motion animatie

9 http://youtu.be/AImXP2gQKu0?t=9s Stop-motion animatie

10 Computer animatie

11 http://youtu.be/3dq2dJcZBJA Computer animatie

12 http://youtu.be/_nNxxE3ybkI http://youtu.be/_eVp61FasEs http://youtu.be/N0tLhzexhl8 http://youtu.be/ZXmpirInEBk Animatie “loop”


Download ppt "Wat is animatie?. Wat is het verschil tussen een animatie en een gewone speelfilm? Bij een gewone film probeer je met behulp van een filmcamera beweging."

Verwante presentaties


Ads door Google