De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Olifanten ik vind olifanten bijzondere dieren. Inhoud??? Plaatjes Verhaal Filmpje Waar om hebben olifanten een slurf Waar om hebben olifanten slagtanden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Olifanten ik vind olifanten bijzondere dieren. Inhoud??? Plaatjes Verhaal Filmpje Waar om hebben olifanten een slurf Waar om hebben olifanten slagtanden."— Transcript van de presentatie:

1 Olifanten ik vind olifanten bijzondere dieren

2 Inhoud??? Plaatjes Verhaal Filmpje Waar om hebben olifanten een slurf Waar om hebben olifanten slagtanden Wat eten olifanten Wat drinken olifanten Hoe voeld de huid van een olifant Quiz Antwoord quiz Vragen en tips Einde

3 Plaatjes

4 verhaal Op een dag ging een meisje naar de dierentuin. Als aller eerst kwamen ze bij de olifanten, ze mocht er een aaien. Dat vond ze heel raar de huid voelden raar aan. Einde van amber

5 filmpje http://www.youtube.com/watch?v=nuF9zu gr1Lohttp://www.youtube.com/watch?v=nuF9zu gr1Lo

6 Waarom hebben olifanten een slurf Zo kunnen ze drinken en eten. Daarmee zuigen ze het op en stopen het in hen mond

7 Waarom hebben olifanten slagtanden Als er andere dieren in de buurt komen kan de olifant een keer met zijn hoofd schuden en de tegenstander krijd de slagtanden in zijn lijf.

8 Wat eten olifanten Olifanten eten hooi

9 Wat drinken olifanten Olifanten drinken water

10 Hoe voeld de huid van een olifant ruberig

11 Quiz Noem je veel olifanten bij elkaar een school olifanten of een kudde olifanten? Wat eten olifanten? Wat drinken olifanten? Hoe voeld de huid aan? Waar voor zijn de slagtanden? Waar voor is de slurf?

12 Antwoord quiz 1 vraag:kudde 2 vraag:hooi 3 vraag:water 4 vraag: rubberig 5 vraag: verdedeging 6 vraag: eten en drinken

13 Vragen en tips

14


Download ppt "Olifanten ik vind olifanten bijzondere dieren. Inhoud??? Plaatjes Verhaal Filmpje Waar om hebben olifanten een slurf Waar om hebben olifanten slagtanden."

Verwante presentaties


Ads door Google