De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het zwembad. Er was eens …  Een jongen die geboren was …  Zonder armen en benen ( hoe triest )  Die het liefst, de hele dag …  In het Zwembad lag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het zwembad. Er was eens …  Een jongen die geboren was …  Zonder armen en benen ( hoe triest )  Die het liefst, de hele dag …  In het Zwembad lag."— Transcript van de presentatie:

1 Het zwembad

2 Er was eens …  Een jongen die geboren was …  Zonder armen en benen ( hoe triest )  Die het liefst, de hele dag …  In het Zwembad lag te dobberen.

3 Op een dag zei de jongen :  “ papa “ kan ik niet eens meedoen …  aan een zwem wedstrijd !!

4 Maar beste jongen …  Hoe wil je een wedstrijd …  WINNEN !!  Laat me het toch eens PROBEREN !  En schrijf me gewoon eens in, zei de jongen.

5 “ De wedstrijd dag “ …  Vanwege zijn handicap mocht de jongen al in het water beginnen !  Het startschot klonk …  En waarachtig, “ons ventje “  kwam in beweging, en lag al snel aan kop  Totdat hij vlak voor de finish …  geheel tot stilstand kwam, en als laatste EINDIGDE !

6 Hoe is dit nu toch mogelijk…??  Je lag al die tijd op” KOP- POSITIE ”  schreeuwde z’n vader !!  Waarop de jongen antwoordt… Heb jij weleens kramp gehad… in je OREN !!


Download ppt "Het zwembad. Er was eens …  Een jongen die geboren was …  Zonder armen en benen ( hoe triest )  Die het liefst, de hele dag …  In het Zwembad lag."

Verwante presentaties


Ads door Google