De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bevolkingsgroepen in Suriname

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bevolkingsgroepen in Suriname"— Transcript van de presentatie:

1 Bevolkingsgroepen in Suriname
Gemaakt door: Tom en Lize

2 Inhoud-inleiding Inhoud-inleiding Mensen in Suriname Godsdiensten
Buitenlanders wonen/ werken in Suriname einde Inleiding Wij doen het over bevolkingsgroepen in Suriname we gaan nu wat over vertellen

3 Mensen in Suriname Suriname is een van de laagst bevolkte landen ter wereld. Hoewel Suriname ongeveer vier keer zo groot is als Nederland, wonen er ca mensen. Suriname heeft hiermee een bevolkingsdichtheid van 3 inwoners per vierkante kilometer! Dit lijkt ontzettend weinig en geeft het idee dat je bijna niemand aantreft in Suriname, maar dit is niet helemaal waar.

4 godsdiensten Er zijn veel soorten bevolkingsgroepen zoals: Inheemsen, Marrons, Creolen, Hindoestanen en Javanen.

5 buitenlanders Een vakantie naar Suriname begint steeds populairder te worden.. De schoonheid van het prachtige Suriname wordt door steeds meer mensen ontdekt. En het toerisme in Suriname begint zich steeds sneller te ontwikkelen. Eigenlijk is Suriname het best geschikt voor een natuur vakantie. De laatste jaren heeft het stadsleven in Suriname zich echter ook zeer goed ontwikkeld, vooral in Paramaribo. Wat een vakantie naar Suriname steeds aantrekkelijker maakt.

6 Wonen/ werken in Suriname
Een aanvraag voor een verblijfsvergunning kan je onder zien kijk maar: • Ingevuld aanvraagformulier in tweevoud • Postzegel van 10,- • 2 pasfoto's • Kopie van het paspoort • Verklaring van goed gedrag uit het land van herkomst • Zakgeld (afhankelijk van het land van herkomst)

7 Einde!! Dit was onze PowerPoint wij hopen dat jullie het leuk vonden.
Gemaakt door: Lize en Tom.


Download ppt "Bevolkingsgroepen in Suriname"

Verwante presentaties


Ads door Google