De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf 18.00.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf 18.00."— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf 18.00 uur 21 december: leerlingen om 12.00 uur uit 22 december t/m 6 januari: kerstvakantie De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Maandag:13.00 - 17.30 uur Dinsdag:gehele dag Woensdag:13.00 - 17.30 uur Donderdag:afwezig Vrijdag:08.00 - 12.30 uur Parkeren bij school. Het valt ons op dat het parkeren langs de stoeprand van de school weer is toegenomen. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen voor u, uw kind en anderen. Wij vragen u dan ook om uw auto op de parkeerplaats achter de school, of in de parkeervakken te parkeren. We wijzen u erop dat er in de ochtend en in de middag een parkeerverbod geldt. Binnenkort zal er gecontroleerd gaan worden. Sinterklaasviering Op zijn verjaardag bezocht de Sint samen met zijn pieten weer onze school. Alle kinderen en ook veel ouders waren op het schoolplein om hen te verwelkomen. Uit volle borst werden liedjes gezongen en de pieten speelden zelfs een partijtje voetbal met Niels Vorthoren en Mick van Buren, twee profvoetballers van Excelsior! De ouders dronken nog “een bakkie troost” (ter compensatie van alle ongemakken rondom de werkzaamheden van het schoolplein) in de teamkamer en in de klassen was het groot feest: er werd gezongen, gesnoept en er werden cadeautjes uitgepakt. In de bovenbouw kwamen de mooiste surprises en gedichten tevoorschijn. Iedereen had echt zijn best gedaan! We denken dat Sinterklaas het erg leuk vond om zijn verjaardag met ons te vieren! Tot volgend jaar!

2 Nieuwsbrief 7 december 2012 De tijd van je leven! Mededelingen: Foto’s van de Sintviering zijn terug te vinden op de website van de school: www.drmartinlutherkingschool.nl www.drmartinlutherkingschool.nl 14 december is er een kerstcreamiddag. We zijn nog op zoek naar ouders die het leuk vinden om hierbij te helpen. U kunt zich opgeven bij de leerkracht. De kerstviering vindt plaats op woensdag 19 december om 18.00 uur. Binnenkort ontvangt u hier meer informatie over. De rapportgesprekken Vorige week woensdag bent u in de gelegenheid geweest om met de leerkracht het rapport van uw zoon/dochter te bespreken. Het is fijn te merken dat steeds meer ouders hierbij aanwezig zijn. Helaas hebben wij ook enkele ouders gemist op deze dag. Het beleid van de school is dat kinderen pas het rapport mee naar huis krijgen als het besproken is met de ouders. Huiswerkklas Er zijn kinderen die moeite hebben met het maken van huiswerk. Om hen te helpen zal er na de kerstvakantie gestart worden met een huiswerkklas op de woensdagmiddag. Deze huiswerkklas is bedoeld voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 en zal plaatsvinden van 12.30 uur tot 13.30 uur. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u uw zoon/dochter opgeven bij meester Patrick. Uitslag spellingswedstrijd Na een spannende finale heeft Hawa uit groep 5 de spellingswedstrijd gewonnen. In de Havenloods staat een mooie foto van haar! Gefeliciteerd Hawa! BSO / TSO Vanaf 21 december zal onze BSO en TSO “Maxice!!” stoppen met hun werkzaamheden bij ons op school. De desbetreffende ouders zijn al op de hoogte gesteld, maar middels deze brief willen wij ook de andere ouders hiervan kennisgeven. De reden hiervan is dat er te weinig kinderen op de BSO zijn om financieel door te blijven gaan. A.s. maandagmiddag heeft meester Hans al een afspraak staan met een mogelijk nieuwe aanbieder. Na de kerstvakantie proberen we ervoor te zorgen dat de overblijf in ieder geval doorgaat en hopen we dat we BSO kunnen blijven aanbieden op school. We houden u op de hoogte van de diverse ontwikkelingen.


Download ppt "Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf 18.00."

Verwante presentaties


Ads door Google