De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Regels voor verenigingen en commerciële horeca

Verwante presentaties


Presentatie over: "Regels voor verenigingen en commerciële horeca"— Transcript van de presentatie:

1 Paracommercie, alcoholmatiging en de (nieuwe) openings- en schenktijden

2 Regels voor verenigingen en commerciële horeca
Toelichting: Regels feesten in het clubgebouw Regels rondom incidentele festiviteiten bij commerciële horeca Toelichting schenk- en sluitingstijden Paracommercie

3 Regels feesten in het clubgebouw
Indien alles binnen volstaat een melding incidentele festiviteit. Tot maximaal uur feest, muziek uit/ tap dicht uur. Maximaal 12 keer per jaar. Toegestane geluidsniveau 80dB( C) of 65 dB(A) op de gevel van woningen of tenminste 50 m. afstand. Melden 2 weken voor evenement bij gemeente. Melding digitaal indienen via de website van de gemeente d.m.v. E-herkenning. Kosten ontheffing € 24,95 per keer.

4 Incidentele festiviteiten commerciële horeca
Maximaal 12 x per jaar. Tot uur door de weeks en uur in het weekend of op een feestdag. Toegestane geluidsniveau 80 dB(C) of 65 dB(A) op de gevel van woningen of tenminste 50 m. afstand. Melden 2 weken voor evenement bij gemeente. Melding digitaal indienen via de website van de gemeente d.m.v. E-herkenning. Melding is kosteloos, bevestiging via website dient als bewijs voor melding.

5 Sluitingstijden sportverenigingen
Veldsporten: maandag tot en met vrijdag van uur tot uur en zaterdag en zondag van uur tot en met uur. Zaalsporten, tennis, maneges, jeu du boules, dierensportverenigingen en ijsverenigingen: maandag tot met vrijdag van uur tot uur en zaterdag en zondag van uur tot en met uur.

6 Sluitingstijden overige paracommerciele horeca
Inrichtingen waarbij het faciliteren van sociale interactie direct voortvloeit uit de doelstellingen, zoals levensbeschouwelijke en sociaal-culturele instellingen: zondag t/m donderdag – uur vrijdag en zaterdag – uur.

7 Schenktijden paracommerciele horeca
De schenktijden eindigen op dezelfde tijd als de sluitingstijden, maar vangen elke dag aan vanaf 13.00 uur.

8 Sluitingstijden reguliere horeca
Elke dag geopend zijn van – uur. Bezoekers toe laten op: maandag tot en met vrijdag tussen uur en uur; op zaterdag en zondag tussen uur en uur.

9 Sluitingstijden shoarmazaken en snackbars zonder alcohol
Elke dag geopend zijn van – uur. Bezoekers toe laten op: maandag tot en met vrijdag tussen uur en uur; op zaterdag en zondag tussen uur en uur.

10 Terrastijden reguliere horeca
De gehele week tussen uur en uur met uitzondering van het horecaconcentratiegebied Pijnacker Centrum; In het horecaconcentratiegebied Pijnacker Centrum: zondag tot en met donderdag van uur tot 23.00 uur vrijdag en zaterdag van uur tot uur.

11 Paracommercie Tijdens de volgende activiteiten is het toegestaan het clubgebouw geopend te hebben: (Oefen)wedstrijden Trainingen Jubileumfeest van het bestuur Kampioensfeest Afscheidsfeest van het bestuur/ een bestuurlid Feestavond voor vrijwilligers (maximaal één tot twee keer per jaar) Jaarfeest of afsluiting seizoen (maximaal één keer per jaar) Toernooi Overige strikt clubgerelateerde feesten voor leden Nieuwjaarsborrel (alleen voor leden)

12 Verboden festiviteiten in het clubgebouw
De volgende activiteiten zijn dus niet toegestaan in het clubgebouw: Bruiloften, verjaardagen en andere feesten van persoonlijke aard (ook niet van leden). Commerciële feesten. Feesten die ook voor niet leden toegankelijk zijn. Verhuur van het clubgebouw voor deze festiviteiten.

13 VRAGEN ?


Download ppt "Regels voor verenigingen en commerciële horeca"

Verwante presentaties


Ads door Google