De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Paarden  Het mysterie van de communicate Liya hier bezig om op verfijnde signalen te blijven staat en opnieuw te gaan lopen belangrijk om tot een positieve.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Paarden  Het mysterie van de communicate Liya hier bezig om op verfijnde signalen te blijven staat en opnieuw te gaan lopen belangrijk om tot een positieve."— Transcript van de presentatie:

1 Paarden  Het mysterie van de communicate Liya hier bezig om op verfijnde signalen te blijven staat en opnieuw te gaan lopen belangrijk om tot een positieve dominantie te komen

2 Harmonie  Zie hier het paard in rust maar wel energiek en alert.  Ze luister attent naar de vraag voor ze tot actie overgaat.  Want het start signaal is nog niet gegeven.

3 Deze man was echt instaat om met zijn paard te communiceren Verzameld paard met losse teugel

4 Om iets te begrijpen van hun lichaamstaal is het verstandig eerst iets te weten over het paardenlichaam hier het spierstelsel

5 Hier een afbeelding van het skelet met de mens erop bekijk de overkomsten eens

6 Rijtechnisch verfijning ontstaat door  Bekijk deze tekening eens goed en zie dan wat u als ruiter echt aan verfijnde lichaamshulpen kunt geven.  De enige hulp die u echt kunt overbrengen zijn uw gewichtshulpen.  De echte balans is die van de natuurwetten.  Deze natuurwetten kunnen doorgronden en begrijpen en met respecteren toepassen.  Dit met respect toepassen heeft als gevolg dat u paard u volkomen begrijpt mits dit met u positieve energie en verfijnde rijtechnische intentie gebeurt.


Download ppt "Paarden  Het mysterie van de communicate Liya hier bezig om op verfijnde signalen te blijven staat en opnieuw te gaan lopen belangrijk om tot een positieve."

Verwante presentaties


Ads door Google