De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sedert ik met pensioen ben…… Klik om verder te gaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sedert ik met pensioen ben…… Klik om verder te gaan."— Transcript van de presentatie:

1 Sedert ik met pensioen ben…… Klik om verder te gaan.

2 Sedert ik met pensioen ben verveel ik mij soms. Daarom ben ik vorige week eens naar ‘t stad geweest en aan ‘t Zuid in de winkels gaan rondlopen. Ik ben naar hem gegaan en heb hem gezegd: « Meneer de agent, waarom beboet ge een arme gepensioneerde die hier nog maar vijf minuutjes staat? » Hij bekeek mij ne keer maar schreef verder. Ik heb hem dan maar uitgemaakt voor « nazi ». Toen ik na vijf minuten buitenkwam was er een « flik » bezig met een boete uit te schrijven voor verkeerd parkeren.

3 Hij bekeek mij nog ne keer en begon een tweede boete uit te schrijven, deze keer voor versleten banden. Ik heb hem uitgemaakt voor « dikke varkenskop! » Hij stopte die tweede boete samen met de eerste tussen de ruitenwissers en begon al aan een derde, om welke reden weet ik niet!

4 « vuile flik", « hoerenloper", « gestapo", « kieken", « debiel stukske straatloper", "néanderthaler", « aap met een uniformken aan" Hoe meer boetes hij begon te schrijven !!!! Hoe meer ik hem verweet voor Dat ging nog zo’n twintig minuten door!!!

5 Eigenlijk zat ik er niet mee in. Ik was toch met den tram gekomen !!!!


Download ppt "Sedert ik met pensioen ben…… Klik om verder te gaan."

Verwante presentaties


Ads door Google